Daniel Sturridge Trabzon'da! İşte ilk görüntüler

Trabzonspor'un yeni transferi Sturridge, Trabzon'a geldi. Taraftarlar yıldız futbolcuya yoğun ilgi gösterirken, Trabzonspor yöneticisi Sertaç Güveç transfer süreciyle ilgili FutbolArena'ya konuştu. 

FutbolArena - Trabzonspor'un yeni transferi Sturridge, Trabzon'a geldi. Taraftarların büyük ilgi gösterdiği yıldız futbolcu, Trabzonspor atkısıyla poz verdi. Havaalanında Trabzonspor yöneticisi Sertaç Güven, transfer süreciyle ilgili olarak FutbolArena Trabzon Muhabiri Nurgül Günaydın'a konuştu.

Sertaç Güven yaptığı açıklamada "Sturridge baştan beri çok gelmek istedi. Kontrat yapılıyor. Kendisi Boston'daydı. Söz verdiğimiz gibi olumlu şekilde sonuçlandı bu transfer. Yönetimimizde birçok arkadaşımızın çok ciddi emeği var bu transferde. Tabi ki başta başkanımız. Yoğun seyahetlerimiz oldu. Trabzonspor'a böyle bir yıldız kazandırdığımız için mutluyuz." dedi.


Trabzonspor Haber: Daniel Sturridge, Liverpool'da kaç maç oynadı, kaç gol attı?


Trabzonspor, önceki gün İstanbul'a getirdiği İngiliz golcü Daniel Sturridge ile kadrosunu güçlendirdi. Bordo-Mavili kulüp, Daniel Sturridge transferini KAP'a bildirdi. Kariyerinde son olarak Liverpool forması giyen İngiliz golcünün bonservisi elindeydi. Daniel Sturridge, Liverpool'da ne yaptı? Detaylar haberimizde.

Kariyerinde İngiltere dışında bir ülkede forma giymeyen Daniel Sturridge, geçtiğimiz sezon Liverpool ile 27 karşılaşmada 818 dakika süre aldı. Daniel Sturridge, Liverpool forması ile geçtiğimiz sezon 4 gol, 2 asistlik performans sergiledi. Daniel Sturridge'nin Liverpool ile olan sözleşmesi sezon sonu itibari ile sona erdi.

Trabzonspor Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Trabzonspor Son Dakika Haberleri