Cengiz Ünder, Yusuf Yazıcı'yı Roma'ya götürüyor

İtalya'nın Roma takımına transfer olan Cengiz Ünder göstermiş olduğu performans nedeni ile Roma Kulübü'nü transferde Türkiye pazarına çekti.

FutbolArena - İtalya'nın Serie A ekiplerinden Roma, Cengiz Ünder'in göstermiş olduğu performans nedeni ile gözünü Türkiye pazarına dikti. Roma Sportif Direktörü Monchi, Trabzonspor'un genç yeteneği Yusuf Yazıcı'yı transfer listesinde aldığı iddia edildi.

Sezon başında Medipol Başakşehir'den İtalya'nın Roma takımına transfer olan Cengiz Ünder göstermiş olduğu performans nedeni ile Roma Kulübü'nü Türkiye pazarına çekti.


Roma, Trabzonspor'dan Yusuf Yazıcı'yı mı transfer ediyor?


Star Gazetesi'nin haberine göre sezon başında Başakşehir'den Cengiz Ünder'i 15 milyon Euro karşılığında kadrosuna katan Roma'nın Türkiye pazarına gireceği, Serie A devinin Süper Lig ve alt liglerdeki yetenekli futbolcuları takibe alacağı öğrenildi. Sevilla'da uzun yıllar Sportif Direktörlük yaptıktan sonra Roma'ya geçen Monchi'nin Cengiz Ünder transferinde tam isabet sağlaması İtalyan ekibini harekete geçirirken, prestijli kulübün scout ekibinin Türkiye'de adeta üs kuracağı ifade edildi.

ABDÜLKADİR ÖMÜR'DE LİSTEDE

Cengiz için Monchi ile transfer işini halleden bazı Türk menajerlerin Roma'ya bu konuda yardımcı olacağı belirtilirken, İtalyanların Süper Lig'de ön çalışma bile yaptıkları ve Monchi'nin Trabzonspor'da oynayan Abdülkadir Ömür ile Yusuf Yazıcı'yı listeye aldığı öğrenildi.


Udinese - Roma Cengiz Ünder'in golü (İZLE)


İtalya Serie A'da Roma deplasmanda Udiense ile karşı karşıya geldi. Benevento maçında attığı gollrele takımın yıldızı olan Cengiz Ünder, Udinese maçını da boş geçmedi ve üst üste 3. karşılaşmasında gol attı. 70. dakikada takımını 1-0 öne geçiren Cengiz Ünder bu sezon Serie A'da 4. golünü atmayı başardı.

CENGİZ ÜNDER'DEN ROMA'DAKİ PERFORMANSINA DAİR AÇIKLAMALARA

Açıkçası 1 gol atmak beni çok rahatlattı. Verona'ya karşı Roma formasıyla ilk golümü attıktan sonra işler benim için daha kolay hale geldi. Roma'da gerek hocamız gerekse takım arkadaşlarım her zaman bana destek oluyorlar. Benden beklentilerin farkındayım. Daha fazla ilk 11'de oynadıkça, benim için işlerin daha iyi olacağına inanıyorum"

Cengiz Ünder Roma'da kaç gol attı?


Roma'da üst üste son 3 maçta gol atan Cengiz Ünder, bu sezon toplamda 4. golünü kaydetti. Udinese maçında 4 şutta 2 isabet yakalayan Cengiz Ünder, Benevento maçında 3 şut, 2 isabet, Verona maçında 1 şut 1 isabetle oynadı. Son 3 lig maçında 8 şutta 5 isabet yakalayan Cengiz Ünder, bu 5 şutun 4'ünü golle sonuçlandırdı.

CENGİZ ÜNDER'İN GOLÜNÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN>>>

Futbolarena anasayfasından devam...

Trabzonspor Son Dakika Haberleri