Gary Medel'den Trabzonspor açıklaması!

FutbolArena Dış Haberler - Trabzonspor’un peşinde olduğu Gary Medel’den transferiyle iglili açıklama geldi.

1
Trabzonspor’da transfer gündeminin ilk sırasında yer alan futbolcu Gary Medel’de son dakika gelişmesi yaşandı!
2
Trabzonspor’un bir süredir transferi için uğraştığı ve başkan Muharrem Usta’nın "Inter ile anlaştık." açıklamasına rağmen bordo mavililere bu transferde dev bir rakip çıktı.
3
Başkan Muharrem Usta daha önceden Inter ile anlaştık şeklinde konuşmasına rağmen henüz futbolcuyu ikna edemeyen bordo mavililere yeni bir rakip daha çıktı.
4
Dış basında gelen haberlere göre Valencia’nın da Medel transferi için devreye girdiği öne sürüldü. Öte yandan Medel yakın çevresine geleceğiyle alakalı olarak çarpıcı açıklamalar yaptı.
5
Trabzonspor’un transfer etmek istediği Gary Medel’in yakın çevresine geleceğiyle ilgili konuştuğu öne sürüldü. Daha önceden Boca Juniors’a gitmek istediğini söyleyen Medel’in Arjantin’e transferi Boca Juniors yönetiminin yüksek maliyet nedeniyle vazgeçmesi nedeniyle olumsuz sonuçlanmıştı.
6
Medel’in ise, "Türkiye ve Trabzonspor benim için iyi bir seçenek olarak görünmüyor. Kariyerime daha iyi yerde yön vermeliyim." dediği öne sürüldü.
7
Futbola ülkesi Şili’de başlayan Gary Medel, 2009 yılında Boca Juniors’a kiralık olarak transfer oldu.
8
Ardından Sevilla, Cardiff ve son olarak Inter formaları giydi.
9
2014 yılından beri İtalyan takımında forma giyen Gary Medel, geçtiğimiz sezon 31 resmi maçta görev aldı. Gary Medel’in sözleşmesi gelecek yıl sona eriyor.

Futbolarena anasayfasından devam...