BB Erzurumspor 0-0 Trabzonspor maç özeti (İZLE)

BB Erzurumspor ile Trabzonspor, Süper Lig'de berabere kaldı. BB Erzurumspor 0-0 Trabzonspor maç özeti izle için detaylar haberimizde.

FutbolArena - Trabzonspor, Süper Lig'in 30. haftasında konuk olduğu BB Erzurumspor ile 0-0 berabere kaldı. Trabzonspor son 4 lig maçında 8 puan kaybetti ve sadece Kasımpaşa deplasmanında kazanabildi. BB Erzurumspor, Süper Lig'de galibiyet hasretini 5 maça çıkardı. BB Erzurumspor 0-0 Trabzonspor maç özeti izle için detaylar haberimizde.

AHMET AĞAOĞLU'NUN MAÇ SONU AÇIKLAMALARI

Ülke futbolunda her takımın ciddi şekilde serzenişleri var. Bizim de söylediğimiz şuydu. MHK'yı örnek vermiştim. İki senede 4 MHK değişti. Hakem tartışmaları ise bitmedi. Artarak devam etti. Sıkıntı devam ediyor. 4 tekerlek değiştikten sonra araç hala gitmiyorsa sıkıntı motorda, sistemde. Biz bunu dile getirdik. En son çağrı olarak Kulüpler Birliği'nde tamamına yakınının desteğiyle hazırlamış olduğumuz dosyayı FIFA'ya gönderdik. Herkesin şikayetçi olduğu sistemde marka değerini yükseltmeniz iyimserlik olur. Türk futbolunun selameti açısından yapılmış olan başvuru. Dosya, FIFA'ya gönderildi. Benim tahminim FIFA Disiplin Kurulu da UEFA'ya gönderecek. Herkesin ağzında aynı kelam var. Adalet istiyoruz. Adaletin sağlanabilmesi için görev yapan insanların özgür ve bağımsız görev yapabilmeleri lazım. Baskı altında olmamaları lazım.Bireysel mücadelenin anlamı yok. Madem herkes aynı doğrultuda sıkıntı yaşıyor. O zaman aynı doğrultuda hareket etmek zorundayız. Bireysel olarak yapılanlar anlam ifade etmiyor. Eğer anlam ifade etseydi 35 senedir aynı şeyi konuşuyorsak, demek ki işin odağına inmiş değiliz. Yüzeysel olarak sadece canımız yandığı zaman bağırıyoruz. Bu da sorunun çözümüne hiçbir şekilde yardımcı olmuyor. Eğer olsaydı bugün hala bunları konuşuyor olmazdık.

Erzurumspor - Trabzonspor, beIN SPORTS özet


5. dakikada ev sahibi ekipte Emrah Başsan, ceza sahası içinde topa sert vurdu. Kaleci Uğurcan Çakır, meşin yuvarlağı çeldi.

16. dakikada Yunus Mallı'nın ceza sahası dışından plasesinde, top az farkla auta gitti.

40. dakikada Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un atağında sağ kanattan ceza sahası içine giren Cenk Ahmet Alkılıç'ın yerden ortasında kademeye giren Hosseini, topun El Kabir'e gitmesini engelledi.

80. dakikada Trabzonspor'da Djaniny kaleciyle karşı karşıya pozisyonda topu auta attı.

Erzurumspor ilk 11'i: Szumski, Schwechlen, Teikeu, Bergdich, Butko, Boumal, Osman, Cenk Ahmet, Aatif, Emrah Başsan, El Kabir.

Trabzonspor ilk 11'i: Uğurcan, Hüseyin Türkmen, Edgar lE, Hosseini, Marlon, A. Parmak, Yunus Mallı, Bakasetas, Nwakaeme, Ekuban, Djaniny

ÖZETİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN>>>

Futbolarena anasayfasından devam...

Trabzonspor Son Dakika Haberleri