Atiba Hutchinson, Trabzonspor - Beşiktaş maçına damga vurdu

Beşiktaş'ın 34 yaşındaki orta saha oyuncusu Atiba Hutchinson, Trabzonspor maçına da damgasını vurdu.

FutbolArena Analiz - Süper Lig'in 27. hafta maçında Trabzonspor sahasında Beşiktaş'ı ağırlarken bu müsabaka Süper Lig'de sezonun en kaliteli maçına sahne oldu.

Atiba Hutcihnson, Trabzonspor - Beşiktaş maçında nasıl oynadı?


Maçın 90 dakikalık bölümü 3-3 tamamlanmak üzereyken uzatma anlarında sahneye çıkan Atiba Hutchinson son sözü söyledi ve mücadele 3-4 sona erdi.

ATİBA HUTCHİNSON HEM HÜCUMDA HEM SAVUNMADA

34 yaşında olmasına rağmen 90. dakikada ceza sahası içinde kafayı vurarak takımına 3 puanı getiren isim olan Atiba hem savunmada hem de hücumda yine kusursuza yakın bir oyun ortaya koydu.

Golünün dışında 2 kilit pas atan, bir kez adam geçen ve tam 6 kez faulle durdurulan Atiba, %94'lük pas isabet oranı ile yine kalitesini konuşturdu.

Savunmada da takımına yardımcı olan Atiba, bir pozisyonda adeta golü kurtarırken, 4 kez top çaldı, 3 kez pas kesti ve 2 kez de hava topu kazandı.

PAS ORTALAMASI BÜYÜLÜYOR

Transfer olduğu dönemden beri Beşikta orta sahasının dinamosu olan Kanadalı oyuncu Atiba Hutchinson, Trabzonspor maçında da pas isabetiyle takımını kamçılayan isim oldu.

Trabzonspor maçıda 49 pas denemesinde %94 isabet yüzdesi yakalayan Atiba Hutchinson, 16 ikili mücadelenin 13'ünden galibiyetle ayrıldı.

Başarılı oyuncu bu sezon çıktığı maçlarda %95'lik pas isabeti ortalaması yakaladı.



Futbolarena anasayfasından devam...

Trabzonspor Son Dakika Haberleri