Antalyaspor'dan tepki: "Oyuncularımız tartaklandı"

Antalyaspor Başkanı Aziz Çetin, Trabzonspor maçından sonra, "Futbolcularımızın sağlık durumu iyi ama Boffin ve Floranus tartaklandı." diye konuştu.

FutbolArena - Antalyaspor ile 2-2 berabere kalarak şampiyonluğunu ilan eden Trabzonspor, maç sonu sahada taraftarlarıyla kutlama yaptı. Beyaz TV'ye konuşan Antalyaspor Başkanı Aziz Çetin, taraftarların maç bitmeden sahaya girdiği maçın ardından "Futbolcularımızın sağlık durumu iyi ama Boffin ve Floranus tartaklandı." diye konuştu.

"BUNLARIN OLMAMASI LAZIM"

"Trabzonspor'u şampiyonluğundan dolayı tebrik ediyoruz. Saha güvenliği zafiyeti vardı. Hakem soyunma odasına girip, saha güvenliği sağlandıktan sonra maçı başlatmalıydı. İki futbolcumuz tartaklandı. Bunların olmaması lazım."

"BOFFIN VE FLORANUS TARTAKLANDI"

Futbolcularımızın sağlık durumu iyi ama Boffin ve Floranus tartaklandı. Biz takımı sahadan çekmeye kalksak Türk futbolu daha da bir kaosun içine girerdi. Trabzonspor'un da şampiyonluğuna gölge düşürmek istemedik."

"TFF'NİN KARARINI BEKLİYORUZ"

"Trabzonspor'un şampiyonluğunu tebrik ediyoruz. Şampiyonlar Ligi'nde başarılar diliyoruz. Dediğim gibi bunlar olmaması lazım. Talimatnameler açık. TFF'nin bu konudaki kararını bekliyoruz."

Trabzonspor Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Trabzonspor Son Dakika Haberleri