Antalyaspor 1-1 Trabzonspor maç özeti ve golleri İZLE

Antalyaspor ile Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig 10. haftasında karşı karşıya geldi. Antalyaspor - Trabzonspor maç özeti ve golleri haberimizde. 

FutbolArena - Spor Toto Süper Lig 10. haftasında Antalyaspor ile Trabzonspor karşı karşıya geldi. Trabzonspor ve Antalyaspor arasında oynanan maçta iki takım da pozisyonlara girerken, üst sıralara tırmanmak isteyen iki takımın mücadelesinde büyük bir heyecan yaşandı. Maçın son dakikalarında yaşanan bir pozisyon sonrasında ise Antalyaspor taraftarları Burak Yılmaz'a büyük tepki gösterdi.


Antalyaspor - Trabzonspor maçı kaç kaç bitti?


Spor Toto Süper Lig 10. haftasında Antalyaspor sahasında Trabzonspor'u ağırladı. Antalyaspor maçın 14. dakikasında Doukara'nın golüyle 1-0 öne geçti. 28. dakikada ise Antalyaspor ceza sahası içinde Cissokho ile Burak Yılmaz arasındaki ikili mücadelede hakem Yaşar Kemal Uğurlu, Burak Yılmaz'ın formasından çekildiğini işaret ederek penaltı kararı verdi. Topun başına geçen Burak Yılmaz takımını 2-1 öne geçirdi.

İkinci yarıda her iki takım da karşılıklı pozisyonlara girerken, Trabzonspor kalecisi Onur Kıvrak biri karşı karşıya olmak üzere önemli kurtarışlara imza atarken, 84. dakikada Burak Yılmaz'ın attığı gol ofsayt nedeniyle geçersiz sayıldı. Maçın son dakikalarında ise 90+2'de Trabzonsporlu Burak Yılmaz'ın rakip ceza sahası içinde yerde kaldığı pozisyonda golcü futbolcu penaltı beklerken, hakem devam dedi. Antalyasporlu taraftarlar ise Burak Yılmaz'a "hain" diye bağırarak tepki gösterdi.

Süper Lig Haberleri FutbolArena'da!

ÖZETİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN>>>

Futbolarena anasayfasından devam...

Trabzonspor Son Dakika Haberleri