Trabzonspor Gazete Haberleri - Trabzonspor Transfer Haberleri (27 Haziran 2017)

FutbolArena - Trabzonspor’dan son gelişmeler ve transfer haberleri bu galerilerle her gün karşınıza geliyor.  AMK, Fanatik, Fotomaç, Sabah, Milliyet Trabzonspor Haberleri - Günün Trabzonspor Haberleri (27 Haziran Salı TS Haberleri) Günün Trabzonspor Haberleri’ni FutbolArena farkıyla her gün burada bulabilirsiniz. Fotomaç, AMK, Fanatik gazeteleri başta olmak üzere diğer tüm gazete haberlerini bir araya getiriyoruz. AMK Gazetesi Trabzonspor Haberleri, Fanatik Gazetesi Trabzonspor Haberleri ve Fotomaç Gazetesi Trabzonspor Haberleri, Milliyet TS Haberleri aramalarında istediğiniz sonuçların hepsini derledik. TS haberleri, Habertürk TS Haberleri, Hürriyet Trabzonspor haberleri, Sabah Trabzonspor haberleri gibi yaptığınız aramalarda bulmak istediğiniz tüm haberler burada yer alıyor.

13 isimle ilgilenmiyoruz
 3 isimle ilgilenmiyoruz

Başkan Muharrem Usta, isimleri sık sık bordo-mavili takım ile anılan İtalyan golcü Pavoletti, Portekizli forvet Eder ile birlikte Beşiktaş’tan Gökhan İnler ile hiçbir temasları olmadığını açıkladı. Usta, "Bu üç isim kesinlikle gündemde yok. İtalya’ya gidiş nedenim belli. Buradaki temaslar sonucu transfere yön vereceğiz. Birçok isim çıkıyor ama bizim hedeflediklerimiz var ve bunların işini sessizce bitirip transferi kampa kadar büyük ölçüde bitirmek istiyoruz" dedi.

Fotomaç
2 Gary Medel bombası
Gary Medel bombası
Gelecek sezon şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurmak için 4 koldan transfer harekatına girişen Trabzonspor, stopere yapılacak takviye için birçok alternatif ile görüşme halinde.

Serdar Taşçı’nın gelişinin kulübü Spartak Moskova’nın çıkardığı sorunlar nedeniyle gecikmesi üzerine farklı isimlere yönelen bordo-mavililer, İnter’ın Şili’li savunma oyuncusu Gary Medel ile ilgilenmeye başladı. Kulübüyle bir yıllık daha sözleşmesi bulunan oyuncunun bonservisi için nabız yoklayan bordo-mavililer, bütçeyi aşmadan bu transferi bitirmeye çalışacak. Bu arada Medel’in güncel piyasa değerinin 12 milyon euro olarak belirlenmesi, transferinin gerçekleşme ihtimalini düşürüyor. 29 yaşında, 1.71 boyundaki futbolcu hem ön libero hem de stoper pozisyonlarında oynayabiliyor.

Fotomaç
3 Kucka’da son sorti
Kucka’da son sorti
Futbolcu ile anlaşan Başkan Usta, dün Milan’a 4.5 milyon euro’luk bonservis ücreti önerdi. İtalyanlar ise kapıyı 7 milyondan açarken, sonra makul bir seviyeye indi. Son görüşme bugün.

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta’nın İtalya seferinde mutlu son çok yakın... Usta, daha önce görüşüp anlaşmaya vardığı Slovak orta saha Juraj Kucka’nın transferini sonuçlandırmak için önceki gün Milano’ya gitmişti. Dün Milan kulübü yetkilileri ile masaya oturan Usta transferi kesin sonuçlandıramasa da büyük bir mesafe kat etti. İşte FOTOMAÇ farkıyla ayrıntılar: Görüşmede Başkan Usta, Milan’a önce beklenildiği gibi kiralama teklifi sundu ama bu kabul edilmedi. Bunun üzerine ikinci hamleye geçen Başkan Usta, 30 yaşındaki yıldız için 4.5 milyon euro’luk satın alma opsiyonunu masaya sundu. İtalyan ekibinin yetkilileri ise 7 milyon euro bonservis talep etse de rakam daha makul seviyelere çekildi.
4
BU TRANSFER BUGÜN BİTEBİLİR

İlk görüşmede taraflar masadan kesin olarak anlaşmaya varmış şekilde ayrılmazken bugün yeniden bir araya gelecekler. Başkan Muharrem Usta’nın bu görüşmenin ardından transferi kesin olarak sonuçlandırması ve Kucka’yı da alarak İstanbul’a dönmesi bekleniyor. Kucka oyun zekası ve tekniğin yanı sıra gücü ve hırsıyla dikkat çekiyor. Sparta Prag’da parlayan yıldız 2011’de 4 milyon euro bonservis bedeliyle Genoa’ya, 2015’te ise 3 milyon euro karşılığında Milan’a transfer oldu. Kucka, Slovak Milli Takımı’nın da önemli oyuncuları arasında yer alıyor. Bordo-mavili taraftarlar, bu transferin bugün bitirilmesini heyecan içerisinde bekliyorlar.
5
ARTILARI
-İkili mücadele
-Top kazanma
-Top kesme

EKSİLERİ
-Top saklama
-Pas yüzdesi
-Defansif zeka
6
OYUN STİLİ
-Duran toplarda iyi
-Driplingi sever
-Kolay faul alır
-Mücadeleden yılmaz

Fotomaç
7 Onazi için 5 milyon euro
Onazi için 5 milyon euro
Orta saha oyuncusu Onazi için Çin’den gelen 4 milyon euro’luk teklifi reddeden Trabzonspor’a menajerlerin yeni bir öneriye hazırlandığı, bu kez rakamın 5 milyon euro’yu çıkabileceği ifade edildi. Bordo-mavili takımla 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunan 24 yaşındaki Nijeryalı yıldız, geride kalan sezonda 38 maçta forma giyip 2 gol ve 1 asistlik performans sergilemişti.

Fotomaç
8 Kıymetini bilmeliyiz
Kıymetini bilmeliyiz
Fırtına’nın yeni transferi Kamil Ahmet Çörekçi çok mutlu... "Türkiye’nin en büyük kulüplerinden birine geldim" diyen savunmacı "Burada olmanın kıymetini bilmek gerek. Trabzonspor her zaman hedefleri olan bir kulüp. 50. yılda unutulmayacak bir sezon geçirmek istiyoruz ve bunun bir parçası olacağım için çok heyecanlıyım" ifadesini kullandı.

Fotomaç
9 Matus Bero’ya büyük övgü
Matus Bero’ya büyük övgü
Karadeniz ekibinde asistleriyle dikkat çeken Matus Bero, Slovakya U21 Takımı’nda da bu yönüyle öne çıktı. Slovakya-İsveç U21 takımlarının karşılaştığı maçta gol pası veren oyuncuya övgü geldi. Medyada, "Bero çok yönlü yanını ortaya koydu. İsveç savunmasını dağıttı" yorumu yapıldı. Bero bu sezon bordo-mavili formayla da 5 asist yapmıştı.

Fotomaç
10 Ndiaye müjdesi
Ndiaye müjdesi
Bordo-mavililer, 26 yaşındaki Senegalli orta saha için Osmanlıspor’a 4.5 milyon euro + 1 futbolcu önerdi. Anlaşma artık çok yakın.

Trabzonspor’un Badou Ndiaye aşkı devam ediyor. Geçtiğimiz sezonun devre arasından itibaren 26 yaşındaki orta sahayı transfer etmek isteyen bordo-mavili kulüp bu kez Osmanlıspor’un kapısını resmi teklifle çaldı. Başkan Muharrem Usta tarafından hazırlanan öneriye göre bordo-mavili kulüp Osmanlıspor’a 4 milyon 500 bin euro bonservis bedeli ve bir oyuncu önerdi. Daha önce yurt dışından çok ciddi bir teklif aldıklarını belirten Osmanlıspor kulübünün, Trabzonspor’un bu hamlesi karşısında vereceği cevap merakla bekleniyor. Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta da teklifi doğrularken, uzun zamandır oyuncuyu istediklerini dile getirdi. Bordo-mavili kulübün bu atağı sonrası diğer takımların devreden çıkması bekleniyor. Ndiaye bu sezon Osmanlıspor formasıyla 42 maça çıktı, 7 gol ve 3 asistlik performans sergiledi.

Fotomaç
11 Visca’da geri sayım
Visca’da geri sayım
Başakşehir’e Yusuf Erdoğan+Aytaç Kara ve 2.5 milyon euro öneren bordo-mavili yönetim, bu hafta içinde cevap bekliyor.

Karadeniz ekibi, Edin Visca transferini bitirmek için girişimlerini tam gaz sürdürüyor. Medipol Başakşehir’e Yusuf Erdoğan + Aytaç Kara ve 2.5 milyon euro öneren Karadeniz ekibi, bu hafta İstanbul ekibinden cevap bekliyor. 27 yaşındaki sağ kanat oyuncusu için bu hafta Başakşehir ile yeniden masaya oturulması bekleniyor. Geride kalan sezonda çıktığı 43 resmi maçta 10 gol atan ve 10 asist yapan Edin Visca, Süper Lig’in son üç sezonunda skora en fazla katkı sağlayan orta saha oyuncusu durumunda. Ligde bu süreçte 33 gol atan ve 13 asist yapan isim 46 gole etki etmeyi başardı. Öte yandan Visca son üç sezonda 102 lig maçına çıktı ve bunu başaran tek oyuncu oldu.

Fotomaç
12 Zeki Yavru’ya teklif yağıyor
Zeki Yavru’ya teklif yağıyor
350 bin TL alacağından feragat ederek Trabzonsporla sözleşmesini fesheden Zeki Yavru’ya Süper Lig takımlarından teklif yağmuru var. Fırtına’dan ayrldığı için buruk olduğunu açıklayan 24 yaşındaki sağ beke Konyaspor, Sivasspor, Yeni Malatya ve Kayseri talip oldu. Aldığı teklifleri değerlendiren Zeki, birkaç gün içinde kararını açıklayacak.

Fotomaç
13 Trabzonspor bayramlaştı
Trabzonspor bayramlaştı
Trabzonspor’da kulübün geleneksel bayramlaşma töreni yapıldı.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde düzenlenen törene, AK Parti Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzonspor Asbaşkanı Ahmet Çubukçu ve yönetim kurulu üyeleri, Trabzonspor Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Ali Sürmen, Trabzonspor Kulübü eski Başkanı İbrahim Hacıosmoğlu, eski yöneticiler, sivil toplum örgütleri temsilcileri ve taraftarlar katıldı. Transfer görüşmeleri yapmak üzere yurt dışında bulunan kulüp başkanı Muharrem Usta ise bayramlaşma töreninde yer almadı.
14
ÇUBUKÇU: KENETLENEREK BAŞARILI OLABİLİRİZ

Birlik ve beraberlik mesajı veren Asbaşkan Ahmet Çubukçu, "Birlik ve beraberlik içinde nice bayramlar diliyorum. İnşallah Allah tekrarını nasip eder. Yeni bir sezon başlıyor. Trabzonspor camiasının kenetlendiği zaman başaramayacağı hiçbir şey yoktur. Bu vesile ile herkesin bayramlarını kutluyorum" dedi.

Fanatik
15 Trabzonspor’da Kucka için sorun: 2 milyon euro
Trabzonspor’da Kucka için sorun: 2 milyon euro
Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor’un Juraj Kucka için kulübüne 4 milyon Euro’luk teklifte bulunduğu, İtalya’nın Seri A ekibi Milan’ın ise 6 milyon Euro istediği öğrenildi.

Transfer görüşmeleri yapmak için İtalya’ya giden Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta’nın uzun süredir gündemde yer alan Kucka için Milan’a 4 milyon Euro’luk bonservis bedeli teklif etti. Ancak Milan Kulübü yetkililerinin 6 milyon Euro talep etmesi üzerine yapılan ilk görüşmenin olumsuz sonuçlandığı belirtildi.
16
GÖRÜŞMELER DEVAM EDECEK

Trabzonspor taraftarlarının da transferinin gerçekleşmesini çok istediği 30 yaşındaki orta saha oyuncusu için Başkan Muharrem Usta’nın görüşmelerini sürdüreceği bildirildi. İtalya’da bulunan Başkan Usta’nın Milanlı yetkililerle yeniden bir araya geleceği, transferi olumlu sonuçlandırmaya çalışacağı kaydedildi.
17
MEDEL DE LİSTEDE

Bu arada Başkan Muharrem Usta’nın yine İtalya’nın Seri A ekibi İnter’de forma giyen Gary Medel için de girişimde bulunduğu öğrenildi. İnter’le 2018 yılında sözleşmesi sona erecek olan Şilili oyuncu için Başkan Usta’nın bir görüşme yaptığı, 5 milyon Euro’luk bonservis ücreti önererek bu transferi de sonuçlandırmaya çalıştığı kaydedildi. Stoper ve ön libero mevkilerinde oynayan 29 yaşındaki Medel, geçen yıl İnter’de 31 maçta forma giydi.

DHA

Futbolarena anasayfasından devam...