Trabzonspor - Yeni Malatyaspor canlı izle, Trabzonspor - Yeni Malatyaspor şifresiz izle (Trabzonspor - Yeni Malatyaspor beIN Sports canlı ve şifresiz İZLE)

Trabzonspor - Yeni Malatyaspor maçı saat 19:15'te başlayacak. Trabzonspor - Yeni Malatyaspor maçı saat 19:15'ten itibaren beIN Sports'tan yayınlanacak. Trabzonspor - Yeni Malatyaspor maçını canlı ve şifresiz izlemek için gerekli olan bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz. 

FutbolArena - Süper Lig 2. haftasında Trabzonspor sahasında Yeni Malatyaspor'u ağırlayacak. Trabzonspor - Yeni Malatyaspor maçı saat 19:15'te başlayacak. Trabzonspor - Yeni Malatyaspor maçı saat 19:15'te başlayacak. Trabzonspor - Yeni Malatyaspor maçının 11'leri belli oldu. Trabzonspor - Yeni Malatyaspor maçını beIN Sports yayınlayacak. Trabzonspor - Yeni Malatyaspor maçını canlı ve şifresiz izlemek için gerekli olan bilgilere haberimizin devamından ulaşabilirsiniz.


Trabzonspor - Yeni Malatyaspor maçı 11'leri


Trabzonspor: Uğurcan, Pereira, Hüseyin, Hosseini, Novak, Sosa, Abdulkadir Parmak, Nwakaeme, Abdulkadir Ömür, Ekuban, Sörloth

Yeni Malatyaspor: Farnolle, Özer, Mina, Hadebe, Erkan, Donald, Robin, Bifouma, Guilherme, Fofana, Jahovic


Trabzonspor - Yeni Malatyaspor maç haberleri


Süper Lig'de 13, genelde ise son 19 maçtır rakiplerine mağlup olmadı. Ligde bugün sahasında Yeni Malatyaspor'u ile oynayacak olan Trabzonspor, resmi maçlardaki yenilmezlik serisini 16'ye çıkarmak istiyor. Bordo-mavililer, ayrıca bu yaz hazırlık döneminde oynadığı 4 hazırlık maçında da sahadan üzgün ayrılmadı. Karadeniz ekibi, son olarak 26 Şubat'ta Türkiye Kupası çeyrek finalinde Ümraniyespor'a boyun eğdi. Bordo-mavililer, bu tarihten sonra oynadığı maçlarda ise yenilmezlik serisi yakaladı. Bu süre içerisinde yenilgi yüzü görmeyen Karadeniz ekibi, 2018-19 sezonunda ligde oynadığı son 12 maçında kaybetmedi. Daha sonra ise 4 hazırlık maçında da berabere kaldı. Trabzonspor bu sezon ise Avrupa Ligi'nde Sparta Prag ile oynadığı 2 maçta 1 galibiyet,1 beraberlik aldı. Ligde ise Kasımpaşa ile 1-1 berabere kalan Ünal Karaman'ın öğrencileri, Avrupa Ligi'nde Yunanistan ekibi AEK'yı deplasmanda 3-1 mağlup ederek yenilmezlik serisini 19'a çıkardı. Yeni Malatyaspor karşısında sahadan galibiyetle ayrılmayı hedefleyen bordo-mavililer seriyi 20 maça çıkarmak istiyor. (İHA)


Trabzonspor - Yeni Malatyaspor maçı istatistik haberleri


Süper Lig'de Trabzonspor ile Yeni Malatyaspor 5. kez karşılaşacak. İki takım arasında oynanan 4 maçta bordo-mavililer rakibi karşısında iki galibiyet elde ederken, iki maçta ise sahadan Malatya ekibi galip ayrıldı. İki takım arasında oynanan 4 maçı ev sahibi olan ekip kazandı. Karadeniz ekibi attığı 6 gole karşılık ise kalesinde 8 gol gördü. (İHA)

Trabzonspor - Yeni Malatyaspor maçı ne zaman saat kaçta?


Süper Lig 2. haftasında Trabzonspor ile Yeni Malatyaspor karşı karşıya gelecek. Trabzonspor - Yeni Malatyaspor saat 19:15'te başlayacak. Trabzonspor - Yeni Malatyaspor maçını beIN Sports naklen yayınlayacak. Trabzonspor - Yeni Malatyaspor maçını canlı ve şifresiz izlemek isteyenler maçın başlamasına kısa süre kala Trabzonspor - Yeni Malatyaspor canlı izle, Trabzonspor - Yeni Malatyaspor şifresiz izle, Trabzonspor - Yeni Malatyaspor bein sports izle, Trabzonspor - Yeni Malatyaspor bein sports canlı izle, Trabzonspor - Yeni Malatyaspor bein sports şifresiz izle şeklinde arama yapmaya başladı. Trabzonspor - Yeni Malatyaspor maçını canlı ve şifresiz izlemek için gerekli olan bilgilere aşağıdaki bağlantı aracılığıyla ulaşabilirsiniz.

CANLI YAYIN

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER