Trabzonspor - Kayserispor canlı izle, Trabzonspor - Kayserispor şifresiz İZLE (Trabzonspor - Kayserispor beIN Sports canlı ve şifresiz İZLE)

Trabzonspor - Kayserispor maçı saat 20:30'da başlayacak. Trabzonspor - Kayserispor maçını beIN Sports üzerinden canlı ve şifresiz izlemek için detaylar haberimizde. 

FutbolArena - Spor Toto Süper Lig 31. haftasında Trabzonspor sahasında Kayserispor ile karşılaşacak. Trabzonspor - Kayserispor maçı saat 20:30'da başlayacak. Trabzonspor - Kayserispor maçını beIN Sports yayınlayacak. Trabzonspor - Kayserispor maçının 11'leri belli oldu. Trabzonspor - Kayserispor maçını canlı ve şifresiz izlemek için tüm bilgilere dair detaylar haberimizde.

Trabzonspor - Kayserispor maçı 11'leri


Trabzonspor: Uğurcan, Kamil Ahmet, Hüseyin, Hosseini, Novak, Sosa, Abdülkadir Ömür, Amiri, Yusuf Yazıcı, Nwakaeme, Rodallega

Kayserispor: Lung, Lopes, Sapunaru, Kana Bıyık, Atila, Şamil, Hasan Hüseyin, Chery, Varela, Deniz Türüç, Kravets


Trabzonspor - Kayserispor maç haberleri


Trabzonspor ile İstiklal Mobilya Kayserispor taraftarları arasında yaşanan dostluk 6 Mayıs Pazartesi günü oynanacak olan müsabakada da sürecek. Bordo-mavili taraftar guruplarından Affetmezler grubu tribün lideri Paşa Erbaş, Kayserispor taraftarlarını Trabzon'da en iyi şekilde karşılayacaklarını belirterek, "Kayseri'den Trabzon'a gelecek olan Kayserispor taraftarlarını en iyi şekilde ağırlayacağız. Şehrin girişinde karşılama yaptıktan sonra hep birlikte Medical Park Stadyumu önünde yapacağımız organizasyonla iftar yapacağız. Ondan sonra tribünlerdeki yerlerimizi alarak takımlarımızı destekleyeceğiz" dedi.


Trabzonspor - Kayserispor Spor Toto Süper Lig


Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Trabzonspor ile İstiklal Mobilya Kayserispor arasında oynanacak olan müsabaka öncesinde Trabzon'a gelecek olan Kayserispor taraftarlarını bordo-mavili taraftarlar karşılayacak.Trabzonspor ile İstiklal Mobilya Kayserispor taraftarları arasında yaşanan dostluk 6 Mayıs Pazartesi günü oynanacak olan müsabakada da sürecek. Bordo-mavili taraftar guruplarından Affetmezler grubu tribün lideri Paşa Erbaş, Kayserispor taraftarlarını Trabzon'da en iyi şekilde karşılayacaklarını belirterek, "Kayseri'den Trabzon'a gelecek olan Kayserispor taraftarlarını en iyi şekilde ağırlayacağız. Şehrin girişinde karşılama yaptıktan sonra hep birlikte Medical Park Stadyumu önünde yapacağımız organizasyonla iftar yapacağız. Ondan sonra tribünlerdeki yerlerimizi alarak takımlarımızı destekleyeceğiz" dedi. (İHA)


Trabzonspor - Kayserispor maçı hakemi Fırat Aydınus


Fırat Aydınus, kariyerinde 5. kez Trabzonspor ile İstikbal Mobilya Kayserispor arasında oynanacak bir müsabakayı yönetecek. Geride kalan 4 müsabakada 2 kez Trabzonspor, 2 kez de Kayserispor kazandı. Trabzon'da oynanan müsabakaları ev sahibi ekip kazanırken Kayseri'de oynanan maçları da sarı-kırmızılı takımın kazandığı görülüyor. Fırat Aydınus'un yönettiği müsabakalarda her iki takım da birbirine 7 gol attı. (İHA)

Trabzonspor - Kayserispor beIN Sports canlı yayın


Spor Toto Süper Lig 31. haftasında Trabzonspor sahasında Kayserispor'u ağırlayacak. Trabzonspor - Kayserispor maçı saat 20:30'da başlayacak. Trabzonspor - Kayserispor maçı saat 20:30'dan itibaren beIN Sports'tan yayınlanacak. Trabzonspor - Kayserispor maçını canlı ve şifresiz izlemek isteyenler maçın başlamasına kısa süre kala Trabzonspor - Kayserispor canlı izle, Trabzonspor - Kayserispor şifresiz izle, Trabzonspor - Kayserispor bein sports canlı izle, Trabzonspor - Kayserispor bein sports şifresiz izle, Trabzonspor - Kayserispor bein sports izle şeklinde arama yapmaya başladı. Trabzonspor - Kayserispor maçını canlı ve şifresiz izlemek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

CANLI YAYIN

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER