Totti'ten İtalya itirafı: "Korktuğum başıma geldi."

İtalya Milli Takımı'nın 2018 Dünya Kupası'na katılamamasıyla ilgili olarak Francesco Totti önemli açıklamalarda bulundu. 

FutbolArena Dış Haberler - İtalya'nın 2018 Dünya Kupası Elemeler play-off turunda İsveç'e elenerek Rusya vizesi alamasının yankıları sürüyor. İtalyan futbolunun efsane isimlerinden Totti bu sonucu beklediğini söyledi.

Totti yaptığı açıklamada son dönemde milli takımın performansını yetersiz gördüğü ve İsveç maçından önce İtalya Milli Takımı'nın Rusya'da düzenlenecek olan Dünya Kupası'na katılamayacağını tahmin ettiğini söyledi.

"KORKTUĞUM BAŞIMA GELDİ"

Francesco Totti, İtalya Milli takımıyla ilgili yaptığı açıklamada, "İsveç maçları öncesinde İtalya'nın Dünya Kupası'na katılması halinde Rusya'da yeterli performans göstereceğini düşünmüyordum. Hatta tüm İtalyan taraftarlar gibi ben de İtalya'nın Dünya Kupası'na katılacağından endişeliydim ve korktuğum başıma geldi." ifadelerini kullandı.

Totti İtalya Milli Takımı'nın bundan sonraki dönemde yeni bir yapılanma içerisine girmesi gerektiğini söylerken, kısa süre içerisinde acil çözümler üretilmesinin gerekli olduğunu da vurguladı.

İtalyan futboluyla ilgili tüm gelişmelere İtalya Serie A Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER