Okay Yokuşlu için Tottenham ve West Ham iddiası

La Liga'da Celta Vigo forması giyen Okay Yokuşlu ile ilgili transfer iddiası ortaya atıldı.

FutbolArena Dış Haberler - İspanya Ligi'nde Cleta Vigo forması giyen Okay Yokuşlu için transfer iddiası ortaya atıldı. La Liga'da sergilediği başarılı performansla dikkat çeken futbolcunun bir süredir İngiliz takımları tarafından da takip edildiği öne sürüldü. Okay Yokuşlu için Tottennham ve West Ham United'ın takipte olduğu ve milli futbolcuyu transfer etme planları bulunduğu iddia edildi.

Transfer Haberleri: Okay Yokuşlu, Tottenham'a transfer olacak mı?


La Liga'da takımı Celta Vigo'nun iyi bir sezon geçirmemesine rağmen sergilediği performansla dikkat çeken Okay Yokuşlu, Tottenham ve West Ham tarafından ilgiyle takip ediliyor. Turkish Football'da yer alan habere göre, İngiliz kulüpleri sezon boyunca Okay Yokuşlu'yu yakından takip ettiler. Milli futbolcunun teknik kapasitesinin yanında fizik gücünün de beğenildiği ve transfer için girişimlerin başlayabileceği iddia edildi.


Okay Yokuşlu kimdir? Okay Yokuşlu, La Liga'da kaç maçta oynadı?


Kariyerine Altay altyapısında başlayan Okay Yokuşlu, 2011 yılında Kayserispor'a, 2015 yılında ise Trabzonspor'a transfer oldu. 25 yaşındaki futbolcu, geçtiğimiz yıl 6 milyon euro karşılığında Celta Vigo'nun yolunu tuttu. Bu sezon 29 lig maçında forma giyen Okay Yokuşlu, 2 kez de gol sevinci yaşadı. Celta Vigo ile 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunan Okay Yokuşlu, Milli Takım'da da 21 kez forma giydi ve 1 gol attı.

Son dakika Transfer Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Tottenham Son Dakika Haberleri