Juventus 1-1 Torino maçı özeti ve golleri (İZLE)

Juventus, Torino derbisinde ezeli rakibi ile son dakikada attığı gol sayesinde 1-1 berabere kaldı. Maçın özeti ve golleri haberimizde...

FutbolArena - Juventus, İtalya Serie A'nın 35. hafta maçında sahasında ağırladığı Torino ile 1-1 berabere kaldı. Juventus'a Torino derbisinde bir puanı getiren golü son dakikada Higuain attı.


Juventus şampiyon oldu mu? Juventus'un kalan maçları...


Serie A'nın 35. haftasında derbide Torino ile 1-1 berabere kalan Juventus puanını 85'e çıkardı. Bugün kazanan Napoli 77 puanla 2. sırada yer alırken yarın Milan'la karşılaşacak olan Roma da 75 puanla 3. sırada.

Serie A'da geriye 3 hafta kala Juventus bu üç maçtan birini kazandığı sürece şampiyonluğunu kutlayacak. Juventus gelecek hafta Roma deplasmanına konuk olurken ardından sahasında Crotone'yi ağırlayacak ve son hafta da Bologna deplasmanına konuk olacak.

JUVENUTS - TORİNO MAÇI ÖZETİ VE GOLLERİ


Juventus - Torino maçı kaç kaç bitti?


Serie A'da art arda 6. şampiyonluğuna koşan Juventus sahasında Torino'yu ağırladı. Torino derbisinde ilk yarı 0-0 sona ererken 52. dakikada Adem Ljajic Torino'yu 1-0 öne geçirdi. Ancak 57. dakikada Afriyie Acquah ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Bu dakikadan sonra baskısını arttıran Juventus 90. dakikada Arjantinli yıldızı Gonzalo Higuain ile güldü. Higuain böylece Serie A'da 24. golünü kaydetti ve Juventus sahasında derbiyi kaybetmemiş oldu.


Serie A'da gol krallığı yarışı


Öte yandan Serie A'da gol krallığı yarışı da nefes kesiyor. Belotti ve Dzeko 25'er goller zirvede yer alırken, Mauro Icardi, Gonzalo Higuain ve Dries Mertens ise 24'er golle onları takip ediyorlar.

Futbolarena anasayfasından devam...

Torino Son Dakika Haberleri