Tolga Ciğerci: De Jong bize güç katacak'

Galatasaray'ın yeni transferlerinden Tolga Ciğerci basın toplantısında önemli açıklamalar yaptı.

FutbolArena - Galatasaray'ın orta alan oyuncusu Tolga Ciğerci, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde bir basın toplantısı düzenledi.

Kayserispor maçının önemli bir maç olduğunu ve 3 puanla dönmek istediklerini söyleyen Tolga Ciğerci, "Kayseri'ye kazanmaya gidiyoruz. Hedefimiz 3 puan. Allaha şükür iyi başladım. Takıma fayda sağlamak istiyorum. De Jong gibi iyi bir futbolcu geldi. Kendisi bize güç katacak" dedi.

"SEYİRCİLER MUTLUYSA BEN DE MUTLUYUM"

Mili takıma gittiği için mutlu olduğunu belirten başarılı futbolcu, Milli Takım'a gittiğim için mutluyum. İnşallah kendimi daha iyi gösterip yeniden seçilmek istiyorum. Seyircilerimizi stilimle mutlu ettiysem ne mutlu bana. Daha iyi performans göstererek katkı sağlamak istiyorum" şeklinde konuştu.

Riekerink ile ilgili de konuşan başarılı futbolcu, "Hocamız sürekli gülüyor ve bizimle ilgileniyor. Bu takım için iyi bir hoca. Onunla çalışmaktan dolayı mutluyuz. Benim için şu an önemli. İlerisi çok önemli değil. 1-2 yıl sonra ne olacağını bilemem. Büyük bir takımda oynuyorum" ifadelerini kullandı.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri