TFF'den Türkiye - Andorra maçı kararı

TFF, A Milli Futbol Takımımızın EURO2020 elemelerinde 7 Eylül’de Andorra ile yapacağı karşılaşmanın İstanbul’da oynanmasına karar verdi.

FutbolArena - Türkiye Futbol Federasyonu'ndan flaş karar. Teknik direktör Şenol Güneş'in geçtiğimiz günlerde İstanbul'da oynama fikrine sıcak baktığını açıkladığı basın toplantısından sonra, Türkiye - Andorra ile oynanacak karşılaşmanın İstanbul'da oynanacağını duyurdu.


Türkiye A Milli Takım Haberleri: Türkiye - Andorra maçı hangi stadyumda oynanacak?


Türkiye A Milli Takım uzun bir aradan sonra yeniden İstanbul'da maç yapacak. Teknik direktör Şenol Güneş'in geçtiğimiz günlerde yeniden İstanbul'da oynama fikrine sıcak baktığını açıkladığı konu hakkında TFF flaş bir adım attı. Türkiye Futbol Federasyonu resmi internet sitesinden yapılan açıklama ileTürkiye - Andorra maçının 7 Eylül'de İstanbul'da oynanacağı duyuruldu.

Türkiye ile Anadorra Milli Takım'ları arasında oynanacak bu mücadelenin hangi stadyumda oynanacağı ise henüz netlik kazanmış değil.

EN SON 2018 YILINDA BAŞAKŞEHİR STADI'NDA OYNANMIŞTI

Uzun süredir maçlarını Anadolu'da oynayan A Milli Takım, İstanbul'da en son İran ile 2018 yılında özel hazırlık mücadelesi kapsamında Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda karşı karşıya gelmişti.

EURO 2020 ELEMELERİ H GRUBU

Fransa
İzlanda
Türkiye
Arnavutluk
Moldova
AndorraEuro 2020 elemelerinde A milli takımın gruptaki rakiplerinden Fransa'nın teknik direktörü Deschamps, Haziran ayında oynananacak olan Türkiye maçı hakkında konuştu.




FRANSA MİLLİ TAKIMI TEKNİK DİREKTÖRÜ DECHAMPS'TAN TÜRKİYE AÇIKLAMASI

A Milli takımımızla birlikte grupta 6 puan yapan diğer takım olan Fransa'nın teknik direktörü Deschamps, Türkiye'deki atmosfer ve fikstürden bahsetti.

"TÜRKİYE'DE BİZİN NEYİ BEKLEDİĞİNİ BİLİYORUZ"

Fransa Teknik Direktörü Deschamps, Haziran ayında Türkiye ile oynayacakları maç hakkında, "Haziran ayında ne olacağını bilmiyorum. Bizim için tabi ki uygun bir zaman olmadı. Çünkü sezon sonu. Bizi Türkiye'de neyin beklediğini biliyoruz. Türkiye'de ateşli bir atmosfer olacak. Ondan sonra Andorra'ya karşı sentetik çimde oynayacağız. Tabi ki bu 2 maçın planı farklı olacaktır. Öncelikle Türkiye'ye odaklanacağız." ifadelerini kullandı.



FRANSA'NIN DURUMU HAKKINDA

Deschamps takımın durumu hakkında ise, "Her zaman daha iyisini yapoabiliriz. İzlanda'ya karşı 4 gol atmamıza rağmen 9 veya 10 şans bulduk. Ancak buna rağmen farklı galip geldik ve oyuncularım oynadıkları futboldan zevk aldı. Giroud için de mutluyum. Kişisel kariyeri için olumlu bir dönemden geçiyor. Tabi ki Mbappe ve Griezmann ile uyumundan da mutluyum." dedi.

Dünyadan Futbol Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER