TFF ile Kulüpler Birliği arasında Lucescu çelişkisi

Habertürk Gazetesi yazarı Atilla Türker, FutbolArena TV'ye yaptığı açıklamada Yıldırım Demirören ile Erol Bedir'in Lucescu'nun maaşı konusunda çeliştiğini ifade etti.

FutbolArena Özel - A Milli Takımı Teknik Direktörü Mircea Lucescu'nun gerçek maaşı tartışmalara konu oldu. Habertürk Gazetesi yazarı Atilla Türker, FutbolArena TV'de Aydın Cingöz ile Haber Aktif programına bağlanarak çarpıcı açıklamalarda bulundu. TFF Başkanı Yıldırım Demirören ile Kulüpler Birliği Başkanvekili Erol Bedir çelişti mi? Detaylar haberimizde.

Mircea Lucescu'nun Türkiye milli takımı maaşı


Atilla Türker konu hakkında yaptığı yorumlarda "Lucescu'nun maaşında karışıklık var. Ben imza töreninde bu soruyu direkt Yıldırım Demirören'in yanına girerek sordum. Maaşının 2,5 milyon Euro olduğunu bana net bir şekilde söyledi. Ama Kayserispor Başkanı Erol Bedir ile söylemleri çelişti. Erol Bedir'in de haber kanallarının sağlam olduğunu düşünüyorum ama konunun aydınlatılması gerekiyor." açıklamasında bulundu.

EROL BEDİR: "LUCESCU 4 MİLYON ALIYOR"

Kayserispor Başkanı ve Kulüpler Birliği Başkan Yardımcısı Erol Bedir, FutbolArena'ya yaptığı özel açıklamada "Lucescu duyduğumuz kadarıyla 4 milyon euro civarı bir maaş alıyor!" ifadelerini kullanmıştı.

A Milli Futbol Takımımız ile ilgili son gelişmelere Milli Takım Haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER