TFF 2. Lig maçları puan durumu, TFF 2. Lig şampiyonları ve playoffa kalan takımlar (TFF 2. Lig canlı izle, Beyaz ve Kırmızı Grup maçları canlı)

TFF 2. Lig'de normal sezon maçları bugün 15:30'da oynanacak maçlarla tamamlanacak. TFF 2. Lig maçları hangi kanalda? TFF 2. Lig maçları canlı yayın var mı? TFF 2. Lig maçları puan durumu,TFF 2. Lig şampiyonları, TFF 2. Lig playoffa kalan takımlar, TFF 2. Lig canlı izle, Beyaz ve Kırmızı Grup maçları canlı izle gibi aramaların cevapları bu haberde.

FutbolArena - TFF 2. Lig'de normal sezon 4 Mayıs 2019 Cumartesi günü saat 15:30 maçları ile sona erecek. TFF 2. Lig'de bugün şampiyon olan, play-off'a kalan ve küme düşen takımlar belli oldu. TFF 2. Lig maçlarının hangi kanallardan yayınlanacağı merak ediliyor. TFF 2. Lig maçları puan durumu,TFF 2. Lig şampiyonları, TFF 2. Lig playoffa kalan takımlar, TFF 2. Lig canlı izle, Beyaz ve Kırmızı Grup maçları canlı izle gibi aramaların yanıtları haberimizde.

TFF 2. Lig maçları (4 Mayıs 2019 Cumartesi)


TFF 2. Lig'de bugün tüm maçlar 15:30'da başlayacak.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup

Anadolu Selçukspor - Menemen Belediyespor

Bak Spor - Kırklarelispor

Bandırmaspor - Fethiyespor

Etimesgut Belediyespor - Zonguldak Kömürspor

Fatih Karagümrük - Tokatspor

Manisa BBSK - Sivas Belediyespor

Pendikspor - Kahramanmaraşspor

Tarsus İdman Yurdu - Darıca Gençlerbirliği

Şanlıurfaspor - Tuzlaspor


TFF 2. Lig Beyaz Grup

Bayrampaşa - Amed Sportif

Bodrumspor - Sancaktepe Belediyespor

Kastamonuspor - Gümüşhanespor

Keçiörengücü - Manisaspor

Niğde Anadolu - Hacettepe

Samsunspor - Sakaryaspor

Sarıyer - Uşakspor

İnegölspor - Ankara Demirspor







TFF 2. Lig kim şampiyon oldu? TFF 2. Lig kimler play-off'a kaldı?


TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta Menemen Belediyespor son hafta öncesi şampiyon olarak bir üst lige yükselmeyi başardı. Öte yandan Karagümrükspor, Şanlıurfaspor, Manisaspor ve Tuzlaspor play-off etabına isimlerini yazdırmayı başardı. Şanlıurfaspor, Etimesgut Belediyespor ile aynı puanda tamamlasa ise Urfa temsilci ikili averaj sayesinde üstünlük sağlayacak.

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta ise Keçiörengücü en yakın takipçisi Kastamonuspor ile şampiyonluk yarışını son haftaya taşıdı. Bu ikiliden şampiyon olamayan takımın yanı sıra Samsunspor, Sakaryaspor ve Sarıyer play-off etabına kalmayı garantiledi.

TFF 2. Lig maçları hangi kanalda?


TFF 2. Lig'de bugün Anadolu Selçukspor - Menemen Belediyespor maçı KON TV'den canlı yayınlanacak. Şanlıurfaspor - Tuzlaspor maçı TRT Kurdi kanalından naklen ekranlara gelecek. Samsunspor - Sakaryaspor mücadelesini Haber Aks TV kanalı canlı yayınlarken, İnegölspor - Ankara Demirspor maçı Kanal 16'dan canlı takip edilebilecek.

TFF 2. LİG'DE YAYINI OLAN MAÇLAR

Anadolu Selçukspor - Menemen Belediyespor (KON TV)

Şanlıurfaspor - Tuzlaspor (TRT Kurdi)

Samsunspor - Sakaryaspor (Haber Aks TV)

İnegölspor - Ankara Demirspor (Kanal 16)

Son dakika Alt Lig Haberleri FutbolArena'da.

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER