TFF 1. Lig maçları, TFF 1. Lig izle, 1. Lig şifresiz canlı izle (1. Lig canlı skor maç sonucu)

TFF 1. Lig maçları izle, TFF 1. Lig hangi kanalda, 1. Lig maçları şifresiz canlı izle, 1. Lig şifresiz, 1. Lig maçları canlı, Spor Toto 1. Lig'de bugün oynanacak maçların programı haberimizde.

TFF 1. Lig izle, TFF 1. Lig canlı, TFF 1. Lig şifresiz izle, TFF 1. Lig canlı skor, 1. lig maçlarını izlemek ve canlı skor takibini yapmanız için haberimizi hazırladık. 3 Şubat Pazar günü 1. ligde oynanacak maçların listesi, 1. lig maç sonuçları, 1. lig canlı skor, Spor Toto 1. Lig maç listesi, TFF 1. Lig canlı şifresiz izle gibi aramaların yanıtlarını haberimizde bulabilirsiniz.


TFF 1. Lig maçları, Spor Toto 1. Lig canlı izle (1. Lig puan durumu ve maçları 3 Şubat 2019)


Spor Toto 1. Lig'in 20. haftasında bu hafta oynanan maçlar arasında Osmanlıspor sahasında Balıkesirspor'u 1-0 mağlup etti. Altınordu, Karabükspor'u 6-0 gibi farklı bir skorla mağlup ederken, Ümraniyespor da Boluspor'u tek golle geçti. Transfer yasasğı kalkan ve takıma takviyeler yapan Eskişehirspor ise şampiyonluk mücadelesi veren Gençlerbirliği'ni 3-2 mağlup ederek büyük bir sürprize imza attı ve küme düşme hattının üstüne çıktı. Teknik direktör Yılmaz Vural ile yollarını ayıran Adana Demirspor ise Gazişehir karşısında 3-2 kazanarak lay-off için önemi bir galibiyet elde etti. TFF 1. Lig'de günün maçları ise şu şekilde:

13.30 Elazığspor - Giresunspor
13.30 Hatayspor - Denizlispor
16.00 Afyonspor - Adanaspor

CANLI SKOR, CANLI MAÇ SONUÇLARI

TFF 1. LİG PUAN DURUMU


TFF 1. Lig canlı izle, beIN Sports 1. Lig şifresiz ve canlı yayın


Spor Toto 1. Lig'de oynanan karşılaşmaları beIN Sports ekranlarından canlı olarak takip edebilirsiniz. beIN Sports'u canlı izlemek için Digitürk abonesi olmanız ve Spor Ekstra paketlerinden birine sahip olmanız gerekiyor. Ayrıca TFF 1. Lig maçlarını izleyebilmek için beIN Connect veya Digitürk Play üyelikleri alarak maçları izleyebilirsiniz.

BEIN SPORTS İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER