Tarihin en kötü Gaziantepspor'u

Gaziantepspor taraftarlarını üzdüğü tarihi bir sezon geçiriyor.

FutbolArena Detay - Spor Toto Süper Lig'de bu sezon 18 maça çıkan Gaziantepspor, toplayabildiği 11 puanla son sırada yer alıyor.

Gaziantepspor'un en az puan topladığı sezonu


Süper Lig'de sezona İsmail Kartal ile başlayan Gaziantepspor, devamında İbrahim Üzülmez'i teknik direktörlük koltuğuna getirdi.Çok geçmeden İbrahim Üzülmez'in de görevine son veren Gaziantepspor, bu mevkiyi Bülent Uygun'a emanet etti.

Son olarak Trabzonspor deplasmanında 4-0 mağlup olan Gaziantepspor, 18 haftalık Süper Lig performansları göz önüne alındığında en kötü karnesine imza attı.

1979-1983 sezonlarında Süper Lig'de mücadele eden Gaziantepspor, 1990 yılından beri kesintisiz yer aldığı arenada hiç bu kadar kötü olmamıştı.

KÜME DÜŞTÜĞÜ SEZONDA DAHA İYİYDİ

İlk defa 18 maçlık periyodu sadece 11 puanla geçen Gaziantepspor, taraftarlarını endişelendirmeye devam ediyor.

Tarihinin en az puanını toplayan Güneydoğu ekibi, küme düştüğü 1982-83 sezonunun 18. haftasında 15 puanla 15. sırada yer alıyordu.

KUPADAN ELENDİ

Gaziantepspor bu sezon Ziraat Türkiye Kupası'nda da hüsrana uğradı. Osmanlıspor, Şanlıurfaspor ve Kırklarelispor ile mücadele eden Gaziantepspor, 9 puanla 3. sırada kalarak kupaya veda etti.


Trabzonspor - Gaziantepspor maçında 'Bülent Uygun şike yapsana' sesleri


Trabzonspor taraftarları Gaziantepspor maçında 28. dakikada Yusuf Yazıcı'nun golünden sonra Medical Park Arena tribünlerinde büyük bir coşku yaşadı.

2-0'dan sonra Bordo mavili taraftarlar Gaziantepspor'un yeni teknik direktörü Bülent Uygun'a seslenerek, "Şike yapsana, şike yapsana Bülent Uygun." diye bağıardılar.

KAFA SALLAYARAK YANIT VERDİ

Gaziantepspor Teknik Direktörü Bülent Uygun ise Medical Park Arena stadında Trabzonspor taraftarlarının "Şike yapsana" tezahüratlarına kafa sallayarak yanıt verdi.

NEVZAT AYDIN'DAN BÜLENT UYGUN GÖNDERMESİ

Trabzonspor yöneticisi Nevzat Aydın, Gaziantepspor maçı öncesi sosyal medya hesabından göndermede bulunarak, "Bugün tek ilk Akyazı'nın açılışı değil. Bülent Uygun'un da 2010-11 sezonu sonrası ilk maçı, üstelik Trabzon'da. Hani hatırlatayım dedim." sözlerini sarf etti.

Futbolarena anasayfasından devam...

Gaziantepspor Son Dakika Haberleri