Galatasaray ile Trabzonspor takasa giriyor!
Galatasaray, Trabzonspor’un kapısını takas teklifiyle çalıyor... (Fotomaç)
1

Ara transferde imkanlar çerçevesinde takviye yapacak olan Galatasaray’ın sol bek için ilginç bir takas planı içinde olduğu belirtildi.
2

Kulislere göre gözden çıkarılan Veysel Sarı için Trabzonspor’dan teklif gelirse, sarı-kırmızılılar karşılığında bordo-mavili takımdan İshak Doğan’ı isteyecek.
3

Trabzonspor’un bu takası kabul etmesi halinde Aslan sol bekte yeni bir alternatif kazanacak. Böylelikle Alex Telles’in satışının önü açılacak.
4 Akhisarlı Güray da listede

İtalya ve Almanya’dan teklifler alan Brezilyalı satılarak, kulübe nakit girdisi sağlanacak. Cimbom’da şans bulamayan 26 yaşındaki Veysel, bu sezon 9 maçta forma giyip, 2 asist yaptı. Sarı’yı Eskişehirspor’da birlikte çalıştığı Ersun Yanal’ın istediği ifade ediliyor. 24 yaşındaki İshak da Trabzonspor’da 5 maçta oynayabildi. Bu arada Galatasaray’ın sol bek için Akhisar Belediyespor’dan Güray Vural’la da ilgilendiği belirtildi.