Talisca ilk röportajını veriyor
Beşiktaş'ın yeni transferi Talisca BJK TV'ye ilk röportajını verdi.
FutbolArena - Beşiktaş'ın, Benfica'dan kiraladığı Brezilyalı genç oyuncu Talisca bugün sağlık kontrolünden geçti ve Beşiktaş ile ilk idmanına çıktı.
Yıldız isim ilk röportajını ise BJK TV'ye verdi. İşte Talisca'nın röportajının geniş özeti...
"KARŞILAMA HARİKAYDI"
Brezilyalı oyuncu Talisca, taraftarın halimanındaki karşılaması için "Bu hayatımda görmediğim bir şeydi, Havaalanındaki karşılama mükemmeldi. Taraftarlarımızın coşkusunu hala unutamıyorum. Hayatımda hiç unutamayacağım bir andı." dedi.
TALİSCA "STAT MÜKEMMEL"
"Vodafone Arena tek kelimeyle mükemmel. Beşiktaş'ın hedeflerini yakışan bir stad olmuş" diyen Talisca, kulübün kendisini sıcak karşıladığını, futbolcu arkadaşları ve teknik direktörü tarafından çok iyi karşılandığını söyledi.
"BEN TAKIM OYUNCUSUYUM"
Kendisini tanımlarken, "Ben bir takım oyuncusuyum, arkadaşlarım rahat olsun" diyen Talisca, hem gol hem de asist yapabilen bir oyuncu olduğunu açıkladı.
"YENİ BİR SAYFA AÇIYORUM"
"Taraftarlarımız her geçen gün üstüne koyan bir futbolcu görecek" diyen Talisca, "Burada kendimi hem futbolcu olarak hem de birey olarak geliştirmek istiyorum" dedi.
Talisca Türk yemeklerini henüz denemediğini ama her yemeği yediğini ifade ederken, kilo almaya niyetinin olmadığını da söyledi. İstanbul hakkında da konuşan Talisca, "Daha önce İstanbul'a gelmiştim ve çok beğenmiştim. Kendimi evimde hissediyorum." dedi.
"VODAFONE ARENA'DA TÜYLERİM DİKEN DİKEN OLDU"
Alanyaspor maçını izlediğini dile getiren Talisca "Taraftarlarımızı Vodafone Arena'da gördüm. Tüylerim diken diken oldu." şeklinde konuştu.
Talisca ayrıca isminin 'Talişka' olarak okunduğunu da açıkladı.
En iyi frikik golün hangisi sorusuna "Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih'e attığım frikik golü benim favorim." dedi. Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih'le eşleşmek ister misin sorusuna ise "Bir seçim yapmış olmayayım ama Bayern Münih gelirse biz hazırız" dedi.
Talisca ayrıca Play Station oynamayı çok sevdiğini ancak baba olduğu için oynamayı biraz azalttığını açıkladı.
QUARESMA ÇOK İYİ BİR İNSAN
Quaresma ile daha önceden tanışmadığı için, Beşiktaş'a transfer olmadan önce telefonda konuşmadıklarını söyleyen Talisca, "Buraya gelince onunla tanıştım ve onun çok iyi bir insan olduğunu gördüm" dedi.
"Kendimi en rahat hissettiğim pozisyon 10 numara pozisyonu" diyen Talisca, Beşiktaş'a transfer olma sürecinde sosyal medyada takipçi sayısının 10-15 bin kişilik bir artık gösterdiğini söyledi.
Talisca ayrıca stilinin efsanevi futbolcu Rivaldo'ya benzediğini söylerken, kendisine idol olarak da Rivaldo'yu aldığını açıkladı.
Jose Mourinho'nun 2014 yılında kendisi hakkında yaptığı açıklamalara teşekkür eden Talisca, "Mourinho çok büyük bir hoca, bir gün ben de onunla çalışmak isterim" dedi.
"ŞAMPİYONLAR LİGİ HAYAL DEĞİL"
Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi hayalinin hayal olmayacağını söyleyen Talisca, "Ayaklarımız yere basarsa bunu başarabiliriz. Geçen sene Benfica ile önemli yerlere gelmiştik. Şampiyonlar Ligi'nin sadece dev kulüpler için olmadığını düşünüyorum. Biz geçen sene bir hakem hatası ile Bayern Münih'e elenmiştik" dedi.
FORMA NUMARASINI AÇIKLADI
Talisca ayrıca taraftarlaın yorumlarına da teşekkür ederken, "Bu yorumlar benim sorumluluğumu arttırıyor" şeklinde konuştu.
Beşiktaş'ın yeni transferi Talisca yeni sezonda 94 numaralı formayı giyeceğini açıkladı.