Survivor yeni bölüm fragmanı İZLE - Survivor 82. bölüm fragmanı İZLE 27 Mayıs 2018 Pazar)

Survivor 82. bölüm fragmanı yayınlandı. Survivor yeni bölüm fragmanı olan Survivor 82. bölüm fragmanında neler oldu? 27  Mayıs 2018 Pazar günü yayınlanacak olan Survivor yeni bölümünde neler yaşandığını ve aynı zamanda Survivor yeni bölüm fragmanı olan Survivor 82. bölüm fragman videosuna haberimizden ulaşabilirsiniz. 

FutbolArena - Survivor yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Survivor yeni bölüm olan Survivor 82. bölüm fragmanı yayınlandı. Survivor yeni bölüm fragmanında ünlüler ve gönüllüler ikinci dokunulmazlık oyununda karşı karşıya geldi. Survivor yeni bölüm fragmanını izlemek ve Survivor yeni bölüm fragmanı olan Survivor 82. bölüm fragmanında neler yaşandığına dair tüm gelişmeleri haberimizin devamından öğrenebilirsiniz. Survivor yeni bölüm fragmanından önce ise Survivor son bölüm olan Survivor 81. bölüm özetine göz atalım.

Survivor 81. bölüm özeti


TV8'de yayınlanan ve Türkiye'nin en çok seyredilen yarışma programo Survivor son bölümünde ünlüler ile gönüllüler önce ödül oyununda karşı karşıya geldi. Gönüllüler ödül oyununda sapan vurma yarışmasında rakibi karşısında rahat bir galibiyet aldı. Survivor son bölümde dokunulmazlık oyununda ise ünlüler ile gönüllüler arasında kıyasaıya bir yarış yaşandı. Survivor ünlüler, dokunulmazlık oyununda gönüllüler karşısında 10'a 8 kazanarak ilk dokunulmazlık oyununun kazananı oldu. 3'er sayı alan Turabi ve Merve Aydın ise günün yıldızları oldu. Dokunulmazlık oyununun ardından gönüllüler takımındaki bireysel dokunulmazlığı kazanan isim Damla Can oldu.


Survivor yeni bölüm fragmanı (Survivor 82. bölüm fragman - 27 Mayıs 2018 Pazar)


Survivor yeni bölüm fragmanında neler olduğunu merak edenler için Survivor yeni bölüm fragmanı olan Survivor 82. bölüm fragman özetini derledik. Survivor yeni bölümünde ünlüler ve gönüllüler ikinci dokunulmazlık oyununda karşı karşıya gelecek. Survivor yeni bölüm fragmanı olan Survivor 82. bölüm fragmanına Hakan ile Damla arasındaki gerilm yansıdı. Survivor yeni bölümü fragmanında Acun Ilıcalı ünlü şarkıcı Inna'nın Dominik'e geleceğini duyurdu. Öte yandan dounulmazlık oyununda iki takım oyuncularıda oyunun verdiği gerilim tavan yaptı. Ünlüler takımında Turabi - Mustafa Kemal ve Adem ile Turabi arasında büyük tartışma yaşanırken, gönüllüler takımında ise Hilmicem kaybedilen bir oyun sonrasında takım arkadaşlarına ateş püskürdü.

FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN>>>

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER