Survivor yeni bölüm fragmanı izle! Şok sakatlık ve Türkiye - Yunanistan maçı müjdesi! (19 Mart 2018 Pazartesi Survivor)

Survivor 28. yeni bölüm fragmanını izlemek, 19 Mart 2018 Survivor yeni bölümünde neler yaşanacağına dair tüm gelişemelerden haberdar olmak için detayları editörlerimiz derledi. Survivor yeni bölümde sakatlanan ve hastaneye kaldırılan İpek'in sakatlığı hakkında son dakika gelişmeleri haberimizin devamında. 

FutbolArena - Survivor yeni bölüm yayınladı mı? Survivor yeni bölüm fragmanı çıktı mı? Survivor yeni bölüm fragmanını nasıl izlerim? sorularının cevapları ve TV8'de yayınlanan, aynı zamanda Türkiye'nin en çok seyredilen yarışma programı Survivor 2018'de yeni bölüm fragmanında İpek'e ne oldu, sağlık durumu nasıl? sorusunun cevabını editörlerimiz sizler için derledi. Survivor 19 Mart 2018 28. bölüm yeni bölüm fragmanını izlemek için detaylar haberimizin devamında.


Survivor yeni bölüm fragmanı izle (28. Bölüm - 19 Mart 2018 Pazartesi)


TV8'de yayınlanan ve Türkiye'nin en çok seyredilen yarışma programı Survivor 2018'de yeni bölüm fragmanı TV8'de yayınladı. Yeni bölüm fragmanını izleyenler ise şoke edici bir sakatlıkla karşılaştı. All Star ile Gönüllüler takımı ödül oyununda karşı karşıya gelecekler. Aynı zamanda ödül oyununu kazanan takım Yunanistan'ın karşısına çıkacak. Sabah oynanan ödül oyununda ise Gönüllüler takımının yarışmacısı kaydıraktan kayarken burnunu sert bir şekilde çarptı ve acılar içinde yerde kaldı. Survivor İpek yaşadığı sakatlığın ardından hastaneye kaldırıldı.


Survivor İpek hastaneye kaldırıldı, sağlık durumu nasıl?


Survivor'da gönüllülerin kaybettiği dokunulmazlık oyununda 2 hafta önce ada konseyinde aday gösterilen İpek, 18 Mart 2018 yeni bölümde oynanan dokunulmazlık oyununun kaybedilmesi sonrasında ada konseyinde yine aday gösterildi. Ödül oyununda sakatlanan İpek'in sağlık durumu hakkında ise henüz açıklama yapılmadı. Burnunu kötü çarpan İpek'in Survivor'a devam edip etmeyeceği yeni bölümden sonra netlik kazanacak.


Survivor İpek kimdir?


İpek Yaşar 27 yaşındadır. Hukuk Fakültesi mezunudur. Aynı zamanda Galatasaray A Takımı'nda forma giymiş milli su topu oyuncusudur. Aynı zamanda atlet olan İpek, crossfit hocalığı yapıyor. CrossFit sporcusu olan İpek Yaşar Hukuk Fakültesini bitirmiştir. Daha sonra yüksek lisans yapan İpek Yaşar başarılı bir avukat adayıdır. Crossfit Balaban'da koç olarak çalışan İpek Yaşar aynı zamanda Galatasaray su sporu takımında da uluslar arası bir oyuncudur. İpek Yaşar spor kariyeri ile ön planda olmayı çok sevmektedir.

Tüm Aktüel Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER