Survivor yeni bölüm fragmanı İZLE (26 Haziran 2018 Salı) - Survivor 110. bölüm fragmanı 26 Haziran İZLE

Survivor yeni bölüm fragmanı olan Survivor 110. bölüm fragmanı yayınlandı. Survivor yeni bölüm fragmanı olan Survivor 110. bölüm fragman videosu ve Survivor yeni bölüm fragmanı olan Survivor 110. bölüm fragman özeti haberimizde. 

FutbolArena - Survior yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Survivor yeni bölüm fragmanı olan Survivor 110. bölüm fragmanında Kuzey Kıbrıs'taki finali için yarışmacılar yine kıyasıya mücadele edecek. Survivor yeni bölüm fragman olan Survivor 110. bölüm fragman özetine geçmeden önce Survivor son bölüm olan Survivor 109. bölüme göz atalım.


Survivor 110. bölümde neler oldu?


Survivor son bölüm olan Survivor 109. bölümünde Kıbrıs finaline kalan yarışmacılar yarı final koltuğu için mücadele etti. Erkekler ile Kadınlar arasında oynanan Nagihan Karadere, büyük bir mücadele verdi ve Hilmicem ile son oyuna kalmayı başardı. Hilmicem ile Nagihan 1'er canla son oyunda mücadele ettiler. Hilmicem ile Nagihan arasında oynanan son mücadelede galip gelmeyi başaran Hilmicem, Survivor'da yarı finale yükseldi.

Acun Ilıcalı oyunun sonrasında kaybetmesine rağmen Nagihan'a övgüler yağdırırken, "Nagihan bugün kaybetmesine rağmen çok iyi mücadele etti ve son oyuna kalarak erkeklere karşı sergilediği performansla Türk kadının gücünü gösterdi." diye konuştu.

Oyunun sonrasında Nagihan yaptığı açıklamada, "Açıkçası parkuru ve sonu gördüm. Sadece keyfini çıkardım. İlk başlarda iyi başladım ama arada kritik oyunlar verdim. Onları vermemiş olsaydım belki kazanma ihtimalim artardı. Nasip değilmiş. Gerçekten çok üzüldüm. Sonlara çıktığımda alacağımı düşündüm. Puzzle'ı da çözdüm ama son oyunda Puzzle elime dolandı. Ne yapacağımı bilemedim ve kaybettim. İnşallah yarın da aynı performansı sergilemeye çalışacağım." dedi.

Survivor 110. bölüm fragmanı (Survivor yeni bölüm fragmanı)


Survivor yeni bölüm fragmanı olan Survivor 110. bölüm fragmanında yine yarı final koltuğu için yarışmacılar mücadele edecek. Adem, Damla, Anıl ve Nagihan arasında oynanacak mücadele nefesleri kesecek.

FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN>>>

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER