Survivor yeni bölüm fragmanı İZLE - (12 Haziran 2018 Salı) - Survivor 12 Haziran 96. bölüm fragmanı İZLE

Survivor 96. bölüm fragmanı yayınlandı. Survivor yeni bölüm tanıtımı olan Survivor 96. bölüm fragmanı yayınlandı. Ünlüler ve Gönüllüler takımları arasında Survivor yeni bölüm fragmanı olan Survivor 96. bölüm fragmanında dokunulmazlık oyunu oynanacak. Survivor yeni bölüm fragmanı olan Survivor 96. bölüm fragmanına dair merak ettikleriniz haberimizin devamında. 

FutbolArena - Survivor yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Survivor'da Kuzey Kıbrıs'taki finale doğru hızlandırılmış çekimlerle adım adım devam edilirken, Survivor yeni bölüm fragmanı olan Survivor 96. bölüm fragmanında ünlüler ile gönüllüler dokunulmazlık oyununda karşı karşıya geldi. Survivor yeni bölüm fragmanı olan Survivor 96. bölüm fragman videosundan önce, Survivor son bölüm olan Survivor 95. bölümünde neler yaşandığına göz atalım.

Survivor 95. bölüm özeti (11 Haziran 2018 Survivor son bölüm)


Survivor son bölüm olan Survivor 95. bölümünde ünlüler ve gönüllüler ödül oyununda karşı karşıya geldi. Ünlüler takımı son haftalarda üst üste kaybedilen ödül oyunlarından sonra bu kez daha hırslı bir şekilde sahaya çıktı. Ünlüler takımında özellikle Mustafa Kemal'in yıldızlaştığı oyunda gönüllüler karşısında alınan galbiiyetle ödülün sahibi ünlüler oldu. Ünlüler Mavi turla ödülün tadını doyasıya çıkardı. Günün ikinci ödül oyunu ise büyük bir konserdi. Konser ödülünde ise son oyunda Mustafa Kemal ile Hakan arasında ciddi bir tartışma çıktı. Bu esnada Merve Aydın'ın Hakan'a yanlış yaptın demesi üzerine sinirlenen Hakan, Merve Aydın'a yönelik, "2015'teki Merve'ye saygı duyuyorum ama bu sene sadece Survivor'ı karıştırmaya gelmiş ifadelerini kullandı." Merve Aydın ise Hakan'a cevap vermeyi reddetti. Hakan'ın ödül oyunundaki gergin tavırları ada konseyine de taşındı.


Survivor ada konseyinde kim elendi? (11 Haziran 2018 Pazartesi)


Öte yandan Survivor son bölüm olan Survivor 95. bölümünde ada konseyinde eleme gecesi yaşandı. Mustafa Kemal, Turabi ve Merve Aydın arasında halk oylamasına en az oyu alan Mustafa Kemal adaya veda eden yarışmacı oldu.

Survivor 96. bölüm fragmanı (12 Haziran 2018 Salı Survivor yeni bölüm tanıtımı)


Survivor yeni bölüm fragmanı olan Survivor 96. bölüm fragmanında bireysel olarak iki takım yarışmacıları dokunulmazlık oyununda karşı karşıya gelecek. Her iki takım yarışmacıları da Kuzey Kıbrıs'taki finale gitmek için kıran kırana mücadeleler sergileyecek. Survivor yeni bölüm fragmanı olan Survivor 96. bölüm fragman videosuna aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN>>>

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER