Survivor ünlülerde kim elendi? Survivor ünlülerde ada konseyi son dakika! (Survivor'dan Berna elendi mi?)

Ünlüler'de Survivor'a kim veda etti? Berna Survivor'dan elendi mi? Survivor Berna'ya ne oldu? Acun Ilıcalı ada konseyinde bomba bir açıklama yaptı. Survivor'dan elenen yarışmacının Berna olup olmadığını merak edenler için tüm gelişmeler haberimizde. 

FutbolArena - Ünlüler takımında kim elendi? Survivor'da ünlüler takımından hangi yarışmacı Survivor'a veda etmek zorunda kaldı? Berna Survivor'dan elendi mi? Berna Survivor'a veda etti mi? Son dakika Acun Ilıca açıklaması ada konseyinde ifade edildi. Survivor Berna mı elendi? Survivor Berna'nın sakatlığı ne oldu? Tüm bu soruların cevapları haberimizde.


Survivor Berna'nın sakatlığı


TV8'de yayınlanan ve Türkiye'nin en çok seyredilen yarışma programı Survivor 2018'de geçtiğimiz gün Ünlülüer ile Gönüllüler takımı yarışmacıları arasında oynanan bireysel sembol oyununda havuzda sakatlık yaşayan ve acılar içinde suyun içinde kalan Survivor Berna doktor Metin Kuş tarafından müşade altına alındı. Bu sebeple Berna Candelbek, 14 Nisan 2018 Cumartesi günü yayınlanan Survivor yeni bölümünde sakatlığı nedeniyle oynayamadı.

Survivor'da ünlüler takımında kim elendi?


Acun Ilıcalı ada konseyinde yaptığı açıklamada Ünlüler takımında bir yarışmacının adaya veda ettiğini açıkladı. Geçtiğimiz günlerde bireysel sembol oyununda yaşadığı sakatlığın ardından Berna Candelbek sakatlığı nedeniyle Survivor'a veda etmek zorunda kaldı.

Berna Candelbek (Survivor Berna) kimdir?


Profesyonel dansçı ve dans eğitmeni olan Survivor Berna Canbeldek, 1989 yılında Bursa'da doğmuştur. 12 yaşından itibaren dans eğitimi almıştır. Türkiye'den Almanya'ya göç eden ailesiyle birlikte Berlin'de yaşamaktadır. Küçük yaşlardan bu yana dansa ve dans etmeye meraklı ve boş zamanlarında spor yapmayı, sörf yapmayı ve arkadaşları ile sohbet etmeyi çok seven Berna Canbeldek, 169 cm boyunda ve 56 kilodur.

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER