Survivor son bölümü İZLE - (Survivor 82. bölüm İZLE - 27 Mayıs 2018 Pazar Survivor son dokunulmazlık oyunu kim kazandı?)

Survivor son bölümü yayınlandı! Survivor son bölümü izlemek isteyenler için Survivor son bölüm olan Survivor 82. bölüm özetine haberimizden ulaşabilirsiniz. Survivor son bölümü olan Survivor 82. bölümde dokunulmazlık oyununu kim kazandı? ve Survivor son bölüm olan Survivor 82. bölümünde eleme adayları kimler oldu? sorularına yine haberimizden yanıt bulabilirsiniz. 

FutbolArena - Survivor son bölümü olan Survivor 82. bölüm yayınlandı. Survivor son bölümü olan Survivor 82. bölümünde ünlüler ve gönüllüler dokunulmazlık oyununda karşı karşıya geldi. Nefesleri kesen dokunulmazlık oyununda iki takımda da gergin anlar yaşandı. Survivor son bölümü izlemek ve Survivor son bölüm olan Survivor 82. bölüm özetine dair tüm detaylara ulaşmak için haberimizin devamına göz atabilirsiniz.


Survivor 81. bölüm özeti (Survivor son bölüm 27 Mayıs 2018 Pazar)


Survivor'ın 27 Mayıs 2018 Pazar günü yayınlanan son bölümü olan Survivor 82. bölümünde ünlüler ve gönüllüler arasında oynanan dokunulmazlık oyunu nefesleri kesti. İki takımda da yarışmacılar arasında sürekli tartışmalar yaşanırken, bu bölüme Turabi ile Adem arasındaki gerilim damga vurdu. Adem'in oynadığı oyundan sonr Adem takım arkadaşı Turabi'ye döndürmüyorsunuz diye tepki gösterince, Turabi çok sinirlendi. Turabi, "Orada niye küfür ediyorsun? Haddini bil. Sen küfür edemezsin." diye çok sert tepki gösterdi. Burun buruna gelen ikiliyi Merve Aydın ayırmaya çalışırken, araya giren Acun Ilıcalı "Bir daha konuşanı atarım." dedi ve tartışmaya son noktayı koydu.


Survivor son bölüm dokunulmazlık oyununu kim kazandı? (27 Mayıs 2018 Pazar)


Survivor son bölüm olan Survivor 81. bölümünde ünlüler ve gönüllüler dokunulmazlık oyununda uzun süren mücadele 9-9'a geldi. 9-9'da ise büyük bir mucize yaşandı. En iyi kadın ve en iyi erkeklerin yarıştığı oyunda ünlüler ilk etabı önde bitirmesine rağmen geriden gelen gönüllüler mucizevi bir başarı sergileyerek dokunulmazlığın sahibi oldu. Ünlüler takımı kaçan oyunun ardından büyük bir üzüntü yaşadı.

Survivor son bölüm ada konseyi (27 Mayıs 2018 Pazartesi)


Survivor son bölüm olan Survivor 82. bölümünde ünlüler takımında bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan isim Adem oldu. Ada konseyinde yapılan oylama sonrasında ismi en fazla çıkan yarışmacı Mustafa Kemal oldu. Diğer eleme adayını ise bireysel dokunulmazlığı kazanan Adem Kılıççı belirledi. Adem kişisel olarak ve duygularını da ön planda tutarak karar verdiğini söyledi ve ikinci eleme adayı olarak Turabi'yi söyledi.

MUSTAFA NELER SÖYLEDİ?

"Adımın çıkacağını biliyordum. Sürpriz olmadı. Kimseye bir kırgınlığım yok. Survivor benim için güzel başladı. Survivor'da devam etmek istiyorum ve bu potadan çıkacağımı düşünüyorum."

TURABİ NELER SÖYLEDİ?

Turabi ise aday çıkarılmasının ardından kısa bir konuşma yaparak, "Diyecek bir şey yok. Keser döner sap döner, gün gelir hesap döner." dedi.

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU İZLEYİN

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER