Survivor son bölüm full İZLE (4 Haziran 2018 Pazar) - Survivor'da kim elendi, kim gitti? Survivor 89. bölüm oyunu kim kazandı?

Survivor son bölüm olan Survivor 89. bölüm yayınlandı. Survivor son bölüm olan Survivor 89. bölümü izlemek ve Survivor son bölüm olan Survivor 89. bölüm özetini izlemek, Survivor 89. bölüm ada konseyi ve Survivor'da kimin elendiğini öğrenmek için detaylar haberimizde. 

FutbolArena - Survivor son bölüm yayınlandı. Survivor son bölüm olan Survivor 89. bölümün yayınlanmasının ardından Survivor son bölüm olan Survivor 89. bölümünde neler yaşandığına dair tüm gelişmeleri haberimizde derledik. Survivor son bölüm olan Survivor 89. bölümünde ünlüler ile gönüllüler önce iletişim oyununda karşı karşıya geldi. Survivor son bölüm olan Survivor 89. bölümünde günün ikinci oyunu ise baraka oyunuydu. Survivor son bölüm olan Survivor 89. bölüm özeti haberimizde.

Survivor 89. bölüm özeti


Survivor 89. bölümünde ünlüler ile gönüllüler önce iletişim oyununda karşı karşıya geldi. Ünlüler takımında Merve Aydın sakatlığı nedeniyle 1 maç oynayabildi. Merve Aydın doktor raporu olmasına rağmen oynamak istedi fakat parkurda ağrıları artınca diğer yarışlarda oynamadı. Gönüllüler takımı ise eksik rakipleri karşısında bu avantajı iyi kullanarak iletişim ödülünü kazanmayı başardılar. Öte yandan iletişim oyununda Merve Aydın'ın ilk oyundan sonra oynamaması iki takım arasında atışmalara neden oldu ve Ümit Karan, rakiplerine sinirlendi.

Günün diğer oyununda ise ünlüler ile gönüllüler baraka oyununda karşı karşıya geldi. Ünlüler haftalardır kazanamadığı baraka oyununda bu kez yine varlık gösteremedi. Gönüllüler takımı farklı bir skorla baraka oyununu kazanarak son haftalardaki yükselen performanslarını devam ettirdi.

ADA KONSEYİ - ELEME ADAYLARI KONUŞTU:

Damla, "Burada kalmak ve mücadele etmek istiyorum. Şampiyonluk için buraya geldim." derken Hakan ise benzer duygularını iletti. Ümit Karan ise sabah erken uyandıktan sonra adada gezdiğini ve bu saatten sonra tüm kararı halkın vereceğini söyledi. Turabi ise yine çarpıcı bir açıklamada bulunurken, "Ben o kadar emin konuşamıyorum. Survivor'da emin konuşanlar her zaman meşaleyi alıp gitti. Ben yanıma Merve'yi bekliyordum ama Mustafa Kemal son anda fikir değiştirip Ümit Karan'ı söyledi. Hakkımızda hayırlısı." diye konuştu.


Survivor'da 4 Haziran son bölüm kim elendi?


Survivor'da bu hafta oynanan dokunulmazlık oyunlarında ünlüler ve gönüllüler 1'er galibiyet aldı. İlk oyunu kaybeden ünlüler takımında Turabi ile Ümit Karan aday çıktı. Gönüllüler takımında ise oylama sonucunda ilk aday Hakan oldu. Bireysel dokunulmazlığı kazanan Nagihan ise Damla'nın adını vermişti. 4 aday arasında son yapılan büyük SMS'te en az oyu alan Ümit Karan bu hafta adaya veda eden yarışmacı oldu.

BARAKA OYUNUNU İZLE

İLETİŞİM OYUNUNU İZLE

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER