Survivor son bölüm full İZLE (26 Haziran 2018 Salı) - Survivor 110. bölüm İZLE - Survivor son oyunu kim kazandı? Survivor Kıbrıs yarı finaline kim kaldı?

Survivor son bölüm olan Survivor 110. bölüm yayınlandı. Survivor 110. bölümde Kuzey Kıbrıs finali için yarışmacılar birbirleriyle yarıştı. Survivor son bölümde Kuzey Kıbrıs'ta yarı finale kim kaldı? Survivor'da Kıbrıs yarı finaline kalan yarışmacı dışında Survivor'da Kıbrıs'ta hangi yarışmacıların SMS'e çıkacağına dair tüm gelişmeler haberimizin devamında. 

FutbolArena - Survivor son bölüm olan Survivor 110. bölüm yayınlandı. Survivor'da Kuzey Kıbrıs'taki büyük finale 3 gün kala Survivor son bölüm olan Survivor 110. bölümünde yarışmacılar yarı final koltuğu için yarıştılar. Survivor'ın 109. bölümünde yarı final koltuğuna oturan ilk yarışmacı Hilmicem olmuştu. Survivor son bölüm olan Survivor 110. bölüm özeti haberimizde.


Survivor 110. bölüm özeti (Survivor'da son bölüm Kıbrıs oyununu kim kazandı?)


Survivor'da Kuzey Kıbrıs'taki büyük finale 3 gün kala yarı final koltuğu için yarışmacılar kıyasıya bir mücadele verdi. Adem, Nagihan, Damla ve Anıl arasında oynanan müsabakada Nagihan yine önceki gün olduğu gibi iyi bir performans sergiledi ve final oyununa kalmayı başardı. Nagihan bu kez final oyununu Anıl ile oynadı. Ancak final oyunu öncesinde Anıl'ın 3, Nagihan'ın 1 canı vardı. Son oyunda rakibinden öde gelen Anıl kazandı ve Hilmicem'den sonra yarı final koltuğuna oturan bir diğer yarışmacı oldu. Buna göre Adem, Nagihan ve Damla SMS'e çıkacak.



OYUN SONRASINDA NAGİHAN VE ANIL KONUŞTU:

Nagihan oyun sonrasında yaptığı açıklamada, "Kendimi zor tutuyorum ağlamamak için. Yapacak hiçbir şeyim yok. Çok mücadele ettim yine ama olmadı. Ben bazı şeylerin nasip, kısmet olduğuna inanıyorum. Elimden geleni yaptım. İnşallah Kıbrıs'ta ilk turda elenmem ve final koltuğuna oturmak istiyorum. Sevenlerimden özür diliyorum. Onlara çok yük olacağımı biliyorum. Anıl'ı tebrik ediyorum. Hak etti."

Anıl ise yaptığı açıklamada, "Dünkü oyunda bir şekilde başaramadım. Hilmicem güzel olmadı. Oyun sonrasında Allah bir yerden alır, bir yerden verir dedim. Bugün çok motive geldim ve parkur güzeldi. En azından keyif almaya bakalım dedim. Bugün yarışan herkes bana göre başarılıydı. Kazandığım için çok mutluyum. Doğrudan Hilmicem ile yarı final koltuğuna oturacağız. Kendi şansımı yaratmanın mutluluğunu yaşıyorum."

Survivor'da Kuzey Kıbrıs'ta çeyrek finalist ve yarı finalist yarışmacılar


Survivor'da çeyrek ve yarı final koltuğuna oturan yarışmacılar belli oldu. Survivor'da Anıl ve Hilmicem yarı finalist oldu. Geriye kalan yarışmacılar Turabi, Damla, Adem, Nagihan arasında SMS oylaması yapılacak. Survivor'da Dominik'te son çekimin yapılmasının ardından bundan sonra yarışmacılar Kuzey Kıbrıs'ta büyük final için SMS'e çıkacaklar.

Survivor son bölüm olan Survivor 110. bölümde Acun Ilıcalı önderliğinde son çekim gerçekleşti. Son ödül oyunu ise Survivor 111. bölümünde oynanacak.

OYUNU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN>>>

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER