Survivor Sahra kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapar? (Sahra Işık Survivor'dan elendi mi?)

Survivor Ünlüler takımında eleme adaylarından biri olan Sahra Işık hakkında karar açıklandı. Acun Ilıcalı, Survivor konseyinde oylama sonuçlarını duyurdu. Survivor Sahra kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapar? Sahra Işık Survivor'dan elendi mi? ve tüm merak ettiğiniz soruların cevabı haberimizde.

FutbolArena - Survivor Sahra, Ünlüler takımının üst üste 2 dokunulmazlık oyununu kaybetmesinden sonra eleme adayı olarak gösterildi. Survivor 2018'de eleme potasına giren Sahra Işık elendi mi? 23 Nisan 2018 Pazartesi gecesi yayınlanan Survivor yeni bölümünde açıklanan sonuçlar haberimizde.

Survivor Sahra Işık hakkında bilgiler


Sezonun ortasına ulaşan Survivor 2018'de performansıyla takım arkadaşlarının gerisinde kalan Sahra Işık eleme adayı oldu. Daha önce yarışmaya1 kez katılan Sahra Işık, Acun Medya tarafından bir kez daha Survivor kadrosuna dahil edilmişti.

Son olarak TV8'de yayınlanan Boksun Yıldızları programında adını duyuran Survivor Sahra, bu sezon Gönüllüler Takımı'nın yükselişi nedeniyle eleme potasına girdi. Sahra Işık, Mustafa Kemal ve Adem ile yarıştığı konseyde Survivor 2018'den elenen isim oldu.



1991 doğumlu olan Sahra Işık'ın ailesinin aslen Selanik göçmeni olduğu biliniyor. Fenerbahçe'de voleybol oynayan Survivor Sahra, 2013 yılında ise Best Model yarışmasında 3. oldu ve Türkiye'yi yurtdışında temsil etme hakkı kazandı. Voleybolculuk ve modelliğin ardından 2014 yılında Survivor'a katılan Sahra Işık, 2018 yılında Survivor All Star takımına dahil oldu. Programın gidişatı sonrası takımlar bölünürken, Sahra Işık, Ünlüler takımında kalmış ancak performansıyla yeterli görülmemişti.

Son dakika Aktüel Haberler FutbolArena'da.

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER