Survivor ne zaman başlayacak, Survivor 2019 tarihi, Survivor başlama tarihi (Survivor 2019 hangi kanalda?)

2019 Survivor ne zaman başlayacak? 2019 Survivor başlama tarihi belli oldu mu? Acın Ilıcalı 2019 Survivor başlama tarihini açıkladı.

Survivor Türkiye - Yunanistan heyecanı başlıyor. Ekranların vazgeçilmez yarışma programı olan Survivor 2019 başlıyor. Milyonlarca izleyici kitlesine sahip olunan Survivor bu sezon Türkiye - Yunanistan formatı ile izleyenler ile buluşacak. Survivor 2019 başlama tarihi ise büyük merak konusuydu. Acun Ilıcalı, Survivor hakkında müjdeli açıklamayı yaptı. Survivor 2019 Türkiye - Yunanistan başlama tarihi belli oldu. Survivor hayranları internet ortamında Survivor ne zaman başlayacak, Survivor başlama tarihi, Survivor ne zaman? gibi aramalar gerçekleştirmeye başladı. İşte Survivor Türkiye - Yunanistan başlama tarihi.


Survivor ne zaman başlayacak? Survivor Türkiye Yunanistan ne zaman başlayacak?


2019 Survivor Türkiye - Yunanistan yarışması başlıyor. Programın yapımcısı ve TV8 kanalı sahibi Acun Ilıcalı, 2019 Survivor Türkiye - Yunanistan programının başlama tarihi hakkında bilgi verdi. 2019 Survivor 2 Şubat Tarihinde izleyenler ile buluşacak. 2019 Survivor yarışması TV8 ekranlarından yayınlanacak.

''İZLEYENLER PİŞMAN OLMAZ''

2019 Survivor yarışması hakkında açıklama yapan Acun Ilıcalı: ''Bu sene, Türkiye - Yunanistan şekilde olacak. Şubat ayında başlayacak. Çok acayip yarışmacılar var. Olaya popüler yarışmacı gözü ile bakmayalım. İki takımda mermi gibi hayat mücadelesi verecek isimler var. İzleyenler pişman olmaz bu sene.''

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER