Survivor Cumali kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapar? (Cumali elendi mi?)

Survivor Cumali yarışmaya veda etti. Halk oylamasında en az oyu alan Cumali Akgül elendi. Peki Survivor Cumali kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapar? Cumali elendi mi? Tüm merak ettiğiniz soruların cevabı haberimizde.

FutbolArena - Survivor Cumali ada konseyindeki halk oylamasında elenen isim oldu. Iğdır'dan İstanbul'a yürüyerek Survivor 2018'e katılan Cumali Akgül, 16 Nisan 2018 Pazartesi gecesi yayınlanan bölüm ile beraber yarışmaya veda etti. Survivor Cumali kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapar? İşte detaylar.

Cumali Akgül Survivor ada konseyi


Survivor 2018'de Gönüllüler takımı Cumartesi ve Pazar günü oynanan dokunulmazlık oyunlarını üst üste kaybedince Cumali Akgül, Damla Can ve Hakan Hatipoğlu elenme adayları oldu. Pazartesi gecesi oylama sonuçları açıklanırken, en az oyu aldığı noter onayı ile belirlenen Survivor Cuma elendi. Duygusal görüntülerin yaşandığı konseyde Cumali, Ünlüler takımı dahil olmak üzere tüm yarışmacılarla vedalaştı.


Cumali Akgül Survivor'a nasıl geldi?


Survivor 2018'e katılmak için memleketi Iğdır'dan İstanbul'a yürümeye karar veren Cumali, bu planını hayata geçirmeyi başardı. TV8 binasında Acun Ilıcalı görüşen Survivor Cumali, ardından Beyaz Show programında Beyazıt Öztürk'ün özel ricası üzerine Survivor 2018 kadrosuna alındı.

1986 yılında Iğdır'da dünyaya gelen Cumali Akgül, evli ve dört çocuk babasıdır. Daha önce defalarca Survivor'a başvuru yapan ancak kabul edilmeyen Akgül, Iğdır'dan İstanbul'a 50 günlük yürüme serüveninden sonra Beyazıt Öztürk'ün ısrarları ile Survivor 2018 Gönüllüler takımının yarışmacısı oldu.

Tüm Aktüel Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER