Serenay Aktaş, Beşiktaş'a transfer oldu
Türkiye Kadınlar Futbol 2. Ligi takımlarından 1207 Antalya Muratpaşa Belediyesporda 3 sezon oynayan 21 yaşındaki Serenay Aktaş, 3.Ligde yer alan Beşiktaşa transfer oldu.
1 Serenay Aktaş, Beşiktaş’a transfer oldu

3.Lig’de yer alan Beşiktaş’a transfer oldu.
2 Serenay Aktaş, Beşiktaş’a transfer oldu

TELEVİZYON dizilerinde rol olan, sinema filminde de başrol oynayan Serenay Aktaş, üç sezondur formasını giydiği Kadınlar Futbol 2. Ligi’nde mücadele eden 1207 Antalya Muratpaşa Belediyespor’da oynuyordu.
3 Serenay Aktaş, Beşiktaş’a transfer oldu

Serenay Aktaş, 1207 Antalya Muratpaşa Belediyespor’da 3 sezon oynadı.
4 Serenay Aktaş, Beşiktaş’a transfer oldu

Forvette görev yapan Serenay oynadığı hazırlık maçları dahil 50 karşılaşmada 60 gol attı.
5 Serenay Aktaş, Beşiktaş’a transfer oldu

Televizyon dizilerinde rol olan, sinema filminde de başrol oynayan Serenay’ın, bu sene bir adada geçen yaşam mücadelesini anlatan ’Survivor All Star’ adlı yarışma ile Bulgaristan’da çekilecek bir sinema filmi için kamera karşısına geçeceği belirtildi.
6 Serenay Aktaş, Beşiktaş’a transfer oldu

1207 Antalya Muratpaşa Belediyespor Kulübü Başkanı Süleyman Türk, yıldız oyuncunun bu sezon İstanbul’da forma giyeceğini belirtti
7 Serenay Aktaş, Beşiktaş’a transfer oldu

Takıma katkısından dolayı Serenay’a teşekkür eden Türk, yıldız oyuncuya yeni takımında başarı diledi.