Survivor Adem Kılıçcı'ya diskalifiye şoku

Survivor 2017 programında yarışan boksör Adem Kılıçcı'nın geriye dönük olarak Londra 2010 olimpiyatlarından diskalifiye edildiği açıklandı. Survivor Adem Kılıçcı kimdir, kaç yaşında, nereli gibi bilgileri haberimizde bulabilirsiniz.

FutbolArena - Survivor 2017 programında Ünlüler takımında yarışan boksör Adem Kılıçcı'ya kötü haber geldi. Survivor programında şimdiye kadar sergilediği başarılı performansla dikkat çeken Adem Kılıçcı'nın geriye dönük olarak 2012 Londra olimpiyatlarından diskalifiye edildiği açıklandı. Survivor boksör Adem Kılıçcı'nın diskalifiye haberiyle ilgili tüm bilgileri haberimizden okuyabilirsiniz.

Survivor Adem Kılıçcı, Londra olimpiyatlarından diskalifiye edildi mi?


2012 Londra olimpiyatlarında mücadele eden milli boksör Adem Kılıçcı'nın numunesinde yasaklı maddeye rastlandığı ve geriye dönük olarak yarışmadan diskalifiye edildiği açıklandı. Uluslararası Olimpiyat Komitesi'nin yaptığı açıklamada, milli boksör Adem Kılıçcı'nın numunesinin pozitif çıktığı belirtildi. 2012 Londra Olimpiyatları'nda mücadele eden milli boksör Adem Kılıçcı, turnuvada çeyrek finale yükselmişti. Adem Kılıçcı'nın 5.'lik derecesinin elinden alındığı duyuruldu.

Survivor Adem Kılıçcı kimdir?


Fenerbahçe Bok şubesinin üyesi olan milli boksör Adem Kılıçcı, 1986 Ağrı doğumlu. Antalya'da düzenlenen 2004 Dünya Boks Şampiyonası'nda gümüş madalya kazanarak adını duyuran Adem Kılıçcı, Şikago'nun ev sahipliğini yaptığı 2007 Dünya Amatör Boks Şampiyonası'nda bronz madalya elde etti.

2008 Yaz Olimpiyatları kapsamında 10 Ağustos günü 69 kiloda ilk turda İngiliz Billy Joe Saunders'a sayıyla yenilerek elendi. İlk raundu 2-0, 2. raundu 6-1 ve 3'üncü raundu da 11-2 geride tamamlayan Kılıççı, müsabakadan da 14-3 yenik ayrıldı. 2009 Akdeniz Oyunlarında gümüş madalya aldı. Adem Kılıçcı 2011 Büyükler Avrupa Şampiyonası'nda Gümüş Madalya kazandı.

Survivor Adem Kılıçcı 2013 Akdeniz Oyunlarında Altın madalya kazanmıştır. 2014-2015 Dünya Boks Federasyonunun (AIBA) düzenlediği APB Profesyonel Boks Liginde Dünya Şampiyonu olarak Rio Olimpiyatlarına katılma hakkı kazanmıştır.

Survivor Adem Kılıçcı - Serhat Akın kavgası


Survivor'da Ünlüler takımında yer alan Adem Kılıçcı ile Serhat Akın'ın geçtiğimiz bölümlerde yaşadığı gerginlik dikkat çekmişti. Oyun sırasında gerilim yaşayan iki sporcuyu takım arkadaşları sakinleştirmişti. Son final oyununa çıkmak isteyen Serhat Akın'a karşı boksör Adem Kılıçcı, "İlhan Mansız'ın atışı daha iyi. Bence o çıksın" deyince gerilim başladı. Serhat Akın'ın "Bana el kol hareketleri yapma" sözlerinin ardından gerilim iyice tavan yaptı. Survivor Adem Kılıçcı'nın da Serhat Akın'a aynı tonda yanıt vermesi üzerine birbirlerinin üzerlerine yürüyen Serhat Akın ile Adem Kılıçcı'yı araya giren arkadaşları sakinleştirdi. Kavga sonrası Acun Ilıcalı her iki yarışmacıyı da tehdit içerikli konuşmamaları üzerine uyardı.

Survivor Adem Kılıçcı kaç oyun kazandı? Adem Kılıçcı Survivor puan durumu


Milli boksör Adem Kılıçcı'nın Survivor'da oyunlarda gösterdiği performans da dikkat çekiyor. Geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümlerde en iyi performans sergileyen 2. erkek yarışmacı olan Adem Kılıçcı, toplamda oynadığı oyunlarda 7 puan topladı. Bugüne kadar 9 oyuna çıkan Survivor Adem Kılıçcı, 4 kez parkurlardan galibiyetle ayrılırken, 5 kez de mağlup oldu. Survivor genel puan sıralamsında 13. sırada yer alan Adem Kılıçcı, hızı ve gücüyle ön plana çıkıyor.

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER