Survivor 29 Mayıs 2018 yeni bölüm fragmanı İZLE (Survivor 84. bölümde neler olacak?

Survivor yeni bölüm fragmanı olan Survivor 84. bölüm fragmanı yayınlandı. Survivor'ın 29 Mayıs 2018 Salı günü yayınlanacak olan Survivor yeni bölüm fragmanını izlemek ve Survivor yeni bölüm fragmanı olan Survivor 84. bölüm fragman özetine ulaşmak için detaylar haberimizde. 

FutbolArena - Survivor yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Survivor 84. bölüm olan Survivor yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Survivor yeni bölüm fragmanı olan Survivor 84. bölüm fragmanında nele yaşandığını merak edenler ve aynı zamanda Survivor yeni bölüm fragmanı olan Survivor 84. bölüm fragman izlemek için detaylar haberimizde. Survivor yeni bölüm fragmanından önce Survivor 83. bölüm özetine göz atalım.

Survivor 83. bölüm özeti


Survivor son bölüm olan Survivor 83. bölümünde ünlüler ve gönüllüler takımları önce ödül oyununda karşı karşıya geldiler. Her zaman olduğu gibi yine kıran kırana geçen ödül oyununnda ünlüler takımı gönüllüler takımını mağlup ederek ödülün sahibi oldu. Ünlüler takımı kazandıkları ödülün ardından bu mutluluğu doyasıya yaşadılar.

KIBRIS SEMBOL OYUNU

Survivor son bölümü olan Survivor 83. bölümünde bu kez ünlüler ve gönüllüler takımı yarışmacıları bu kez sembol oyununda karşı karşıya geldiler. Sembol oyununu kim kazandı? diye merak edenler için kıyasıya bir yarışta geçen Survivor son bölüm olan Survivor 83. bölümünde sembol oyununda erkeklerde kazanan isim Turabi oldu. Kadınlarda ise sembol oyununu Merve Aydın kazandı. Ancak sembol oyununa daha ziyade Adem, Turabi ve Nagihan arasındaki gerilim damga vurdu. Adem, Turabi kavgası Sembol oyununda da devam ederken, Turabi kendisine "Dövüşçü değilsin?" diyen Adem'e sert tepki gösterdi ve bu konuyu Acun Ilıcalı konseye taşıdı.


Survivor yeni bölüm fragmanı (Survivor 84. bölüm fragmanı 29 Mayıs 2018 Salı)


Survivor yeni bölüm fragmanı olan Survivor 84. bölüm fragmanı TV8'de yayınlandı. Survivor yeni bölüm fragmanında neler yaşandı? Survivor yeni bölüm fragmanı olan Survivor 84. bölüm fragmanında yine ünlüler ve gönüllüler takımı yarışmacılarından iddialı açıklamalar geldi. Bu bölümde ünlüler ve gönüllüler takımı yarışmacıları ödül oyununda karşı karşıya geldi. Adem, Survivor yeni bölüm fragmanında Turabi adına konuşarak, "Ben onun için çok büyük bir engelim." dedi. Turabi ise "Kendi tarihimin en büyük ayaklanmasını başlatıyorum. Ey kendim! Hazırlan, kendime geliyorum!" dedi. Survivor yeni bölüm fragmanında hem ödül oyunu, hem de ünlüler ve gönüllüler arasında Anlat Bakalım oyunu oynanacak.

FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN>>>

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER