Survivor 2018 finalde kim elendi? Survivor 2018 finalistler kim oldu? (Survivor 30 Haziran 2018 final bölümü İZLE)

Survivor son bölümü izlemeyenler için Survivor final bölümü özeti ve Survivor 2018 finalistlerin kim olduğuna dair son gelişmeleri haberimizde derledik. Survivor'da büyük finalde finalistler kim oldu? Survivor 2018'de finalde kim elendi? Survivor final bölümünü izlemek ve Survivor 2018 finalistlere dair son dakika gelişmeleri haberimizin devamında. 

FutbolArena - Survivor'da finalistler belli oldu. Survivor'da yarı finalistlerin ardındn finalistler belli oldu. Survivor 2018 Kıbrıs finalinde SMS sonucunda finale kalan yarışmacılar belli oldu. Survivor 2018 izleyemeyenler için Survivor son bölüm olan Survivor Kıbrıs finalinde yaşananları haberimizde derledik.


Survivor 2018 final bölüm özeti (Survivor'da finalistler kim oldu?)


Survivor'da koca bir sezonun ardından finalistler belli oldu. Yarı finalde Damla ile Turabi'nin yarışmaya veda etmesinin ardından Adem ve Nagihan, finale yükselen yarışmacılar oldu. Büyük final ise bu kez farklı bir formatta gerçekleşti. Daha önceden Kıbrıs vizesini alan yarışmacılar Hilmicem ile Anıl'ın yanına Adem ile Nagihan geldi. Survivor finalinde ise 4 yarışmacı Hilmicem, Anıl, Adem ve Nagihan arasından ilk elenen yarışmacı belli oldu. Acun Ilıcalı ilk elenen yarışmacının Hilmicem olduğunu açıkladı. Hilmicem, 4'lü finale veda etmesinin ardından her şeye rağmen burada olmanın güzel bir duygu olduğunu ve güzel bir Survivor sezonu geçirdiğini, gönül isterdi ki şampiyon olayım ama kısmet değilmiş ifadelerini kullandı.

İKİNCİ ELENEN YARIŞMACI ANIL OLDU

Hilmicem'in ardından Survivor büyük finalde son 2'ye kalamayan diğer yarışmacı ise Anıl oldu. Gönüllüler takımından son kalan yarışmacı Anıl, vedasının ardından şu ifadeleri kullandı:

Öncelikle herkese teşekkür ediyorum. Buraya gelirken amacım, aileme layık bir evlat ve beni destekleyenleri mahçup etmemekti. Destekleyen, desteklemeyen herkese teşekkür ediyorum. Eğer insanlar beni kardeşleri ve evlatları gibi görebildiyse, ben kendim şampiyon olmuşumdur zaten. Neden sizi alalım diye sormuştunuz bana. Ben de şöyle bir cevap vermiştim: Neler yapabileceğimi ve nasıl bir insan olduğumu Türkiye'ye göstermek istiyorum dedim. Çok sinirlendiğim anlar oldu ama frenledim hep kendimi. İnsan kaybetmek çok kolay ama kazanmak, kötü söz söyleyecekken kendinizi durdurmak daha zordur. Hayatımda her zaman zorluklarla bir şeyler elde ettim. Adem ve Nagihan da şampiyonluğu hak ediyor. Kimin şampiyon olacağını bekleyip göreceğiz.

İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN>>>

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER