Chapecoense'den duygusal ziyaret

FutbolArena - Brezilya temsilcisi Chapecoense, 19 futbolcusu ve teknik ekibini kaybettiği Kolombiya’daki enkaz alanında anma töreni düzenledi.

1
Brezilya 1. Futbol Ligi (Serie A) ekiplerinden Chapecoense, 19 futbolcusu ve teknik ekibini kaybettiği uçak kazasının meydana geldiği Kolombiya’daki dağlık bölgeyi ziyaret etti.
2
Medellin kentindeki havaalanına yakın bir noktada düzenlenen anma törenine katılan takım kafilesindeki futbolcular, uçak enkazının bulunduğu yere çelenk ve Brezilya bayrağı bıraktı.
3
Duygusal anların yaşandığı törene, kazadan sağ kurtulan Chapecoense file bekçisi Jackson Follmann ile defans oyuncusu Alan Ruschel da katıldı.
4
Kazada ayağını kaybeden Follmann, "Neler olduğunu tam olarak anlayabilmek için buraya gelmem gerekiyordu. Hayatta kalmam, Tanrı’nın bir lütfuydu." ifadelerini kullandı.
5
Anma töreninin gerçekleştiği bölgenin yakınında yer alan La Union kasabasının sakinleri de enkaz alanına gelerek futbolculara çiçek ve kazadan kalan bazı kişisel eşyaları verdi.
6
Sudamericana Kupası finalinde Atletico Nacional ile karşılaşmak için Bolivya’nın Santa Cruz de la Sierra şehrinden Kolombiya’nın Medellin kentine hareket eden uçak, geçtiğimiz yıl kasım ayında dağlık araziye düşmüştü.
7
Kazada Chapecoense kafilesi dahil uçakta bulunan 77 kişiden (9’u mürettebat, 68’i yolcu) 71’i yaşamını yitirmişti.
8
9
10

Futbolarena anasayfasından devam...