Süper Lig puan durumu, canlı maç sonuçları (Süper Lig maçları izle 17 Mart 2019)

Süper Lig puan durumunda son durum nasıl oluştu. Süper Lgi'de 26. haftada oynanan 6 maç sonunda puan durumundaki değişiklik haberimizde. Süper Lig günün maçları, Süper Lig maçları izleme gibi aramaların yanıtları da burada.

Süper Lig maçları izle, Süper Lig maçları bugün, Süper Lig maç sonuçları, Süper Lig puan durumu, Süper Lig özetleri izle, Süper Lig maç özetleri, Süper Lig canlı izle, Süper Lig canlı skor, Süper Lig maçlarına dair bugün yapılan aramaların yanıtlarını haberimizde hazırladık. Süper Lig'de bugün oyanancak 3 maçın programıyla birlikte dünün sonuçları da haberimizde olacak.

Süper Lig puan durumu 17 Mart 2019 (Süper Lig maçları bugün)


Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasının açılış maçında Fenerbahçe sahasında Sivasspor'u 2-1 mağlup etti. Süper Lig'de dün oynanan maçlarda Trabzonspor deplasmanda Erzurumspor'u mağlup ederken, Beşiktaş da Vodafone Park'ta Göztepe'yi mağlup etti. Süper Lig'de bugüne kadar oynanan maçlarında sonuçları şu şekilde:

Fenerbahçe 2-1 Sivasspor
Konyaspor 0-2 Rizespor
Erzurumspor 0-1 Trabzonspor
Akhisarspor 2-3 Kasımpaşa
Antalyaspor 3-0 Aytemiz Alanyaspor
Beşiktaş 1-0 Göztepe

SÜPER LİG CANLI SKOR, CANLI MAÇ SONUÇLARI

Süper Lig'de bugün ise 3 karşılaşma oynanacak. Günün ilk maçında Yeni Malatyaspor sahasında Ankaragücü'nü ağırlayacak. Ardından lider Medipol Başakşehir, Kayserispor deplasmanına çıkacak. Günün son maçında Galatasaray da Bursaspor deplasmanında mücadele edecek.

13.30 Yeni Malatyaspor - Ankaragücü
16.00 Kayserispor - Medipol Başakşehir
19.00 Bursaspor - Galatasaray

SÜPER LİG PUAN DURUMU


Süper Lig canlı izle, Süper Lig beIN Sports canlı şifresiz izleme var mı?


beIN Sports kanallarına erişmek için öncelikle Digitürk abonesi olmak zorunlu. Digitürk abonesi olduktan sonra beIN Sports kanallarının dahil olduğu Spor paketini aylık bir ücret karşılığında almak gerekiyor. Ardından başta Süper Lig olmak üzere Avrupa'nın tüm liglerinden maçları ve Şampiyonlar Ligi ile UEFA Avrupa Ligi gibi organizasyonları da izleyebilirsiniz.

SÜPER LİG CANLI İZLE

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER