Süper Lig maçları canlı izle - Süper Lig puan durumu fikstürü (Süper Lig şifresiz canlı 2 Kasım 2019)

Süper Lig canlı şifresiz izleme yöntemlerini araştıran futbolseverler için bugün oynanacak maçların fikstürünü hazırladık. Süper Lig şifresiz izlenir mi sorusunun yanıtı da haberimizde.

Süper Lig canlı izle seçeneğini arayarak bugün oynanacak Süper Lig maçlarını şifresiz izlemek isteyen futbolseverler için gerekli bilgileri derledik. Süper Lig'in 10. haftasında bugün oynanacak 4 karşılaşmaya dair tüm bilgiler ve canlı yayın saatleri haberimizde yer alıyor. Süper Lig şifresiz izlenir mi, Süper Lig canlı şifresiz yayın var mı, Süper Lig canlı yayın, Süper Lig yayın gibi yapılan tüm sorguların yanıtlarını hazırladık.

Süper Lig fikstürü, Süper Lig maçları 2 Kasım 2019 (Süper Lig puan durumu 10. Hafta)


Süper Lig'in 10. haftasında Galatasaray ile Çaykur Rizespor arasında oynanan karşılaşmayla heyecan başladı. Sarı kırmızılılar sahasında ağırladığı rakibini 2-0 mağlup ederek haftayı galibiyetle kapattı. Ligde bugün heyecan Konyaspor - Gençlerbirliği maçıyla başlıyor. Ardından Aytemiz Alanyaspor - Başakşehir ve Trabzonspor - Göztepe maçları aynı saatte başlayacak. Süper Lig canlı maç izle seçeneğinde günün son karşılaşması ise Antalyaspor ile Beşiktaş arasında oynanacak.

1 Kasım 2019

20.30 Galatasaray 2-0 Çaykur Rizespor (Türk Telekom)

2 Kasım 2019

15.00 İttifak Holding Konyaspor-Gençlerbirliği (Konya Büyükşehir Belediye)

17.30 Aytemiz Alanyaspor-Medipol Başakşehir (Bahçeşehir Okulları)

17.30 Trabzonspor-Göztepe (Medical Park)

20.00 Antalyaspor-Beşiktaş (Antalya)

3 Kasım 2019

14.00 Yukatel Denizlispor-Demir Grup Sivasspor (Denizli Atatürk)

16.30 Kasımpaşa-BtcTurk Yeni Malatyaspor (Recep Tayyip Erdoğan)

19.00 İstikbal Mobilya Kayserispor-Fenerbahçe (Büyükşehir Belediyesi Kadir Has)

4 Kasım 2019

20.00 MKE Ankaragücü-Gaziantep FK (Eryaman)

SÜPER LİG PUAN DURUMU VE CANLI SKOR İÇİN TIKLAYIN

Süper Lig maçları şifresiz izlenir mi? Süper Lig canlı yayın


Süper Lig maçlarını canlı ve şifresiz izlemek isteyen futbolseverler 2 Kasım Cumartesi günü oynanacak maçların yayın bilgilerini aramakta. Süper Lig maçlarının şifresiz izlenmesi mümkün değil. Süper Lig yayın haklarını elinde bulunduran beIN Sports'u canlı izleyebilmek için öncelikle Digitürk abonesi olmak gerekiyor. Ardından spor ekstra paketlerini satın alarak Süper Lig maçlarını izleyebilirsiniz. Ayrıca Digitürk aboneliği almak istemiyorsanız DigiPlay üzerinden Süper Lig maçlarını tek maç, haftalık, aylık veya sezonluk paketler şeklinde satın alarak internet üzerinden de izleyebilirsiniz.

SÜPER LİG CANLI İZLE

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER