Süper Lig maçları canlı İZLE (Süper Lig fikstürü ve puan durumu 15 Eylül 2019)

Süper Lig maçları izlemek isteyen futbolseverler için Süper Lig fikstürü, Süper Lig puan durumu gibi aramaların yanıtlarını hazırladık.

Süper Lig izle, Süper Lig canlı, Süper Lig şifresiz yayın, Süper Lig canlı şifresiz, Süper Lig maçları, Süper Lig fikstürü, Süper Lig puan durumu gibi aramaların yanıtlarını haberimizde bulabilirsiniz. Süper Lig'in 4. haftasında bugün 4 karşılaşma oynanacak. Bugünün Süper Lig maçları ve puan durumu haberimizde.

Süper Lig maçları, Süper Lig fikstürü 15 Eylül 2019


Süper Lig'de günün maçları arasında bu akşam Trabzonspor sahasında Gençlerbirliği'ni konuk edecek. Bordo mavililerde Ekuban v Abdülkadir Ömür sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek. Daniel Sturridge'nin ise kadroda yer alması bekleniyor. Ligde günün diğer maçları Rizespor - Göztepe, Ankaragücü - Malatyaspor ile Denizlispor - Konyaspor arasında oynanacak.

SÜPER LİG'DE 4. HAFTANIN PROGRAMI

Galatasaray 1-0 Kasımpaşa
Başakşehir 1-1 Sivasspor
Gazişehir 3-2 Beşiktaş
Antalyaspor 2-2 Kayserispor

GÜNÜN MAÇLARI

17:00 Rizespor - Göztepe beIN Sports 1
17:00 Ankaragücü - Malatyaspor beIN Sports 2
20:00 Trabzonspor - Gençlerbirliği beIN Sports 1
20:00 Denizlispor - Konyaspor beIN Sports 2

16 EYLÜL 2019

20:00 Alanyaspor - Fenerbahçe

SÜPER LİG CANLI SKOR VE PUAN DURUMU İÇİN TIKLAYIN

Süper Lig maçları beIN Sports canlı yayın (Süper Lig İZLE)


Süper Lig maçlarının yayın haklarını elinde bulunduran beIN Sports'u canlı izlemek isteyen futbolseverler için beIN Sports canlı izle yöntemlerini derledik. beIN Sports kanallarını canlı izleyebilmek için Digitürk abonesi olmak ve spor paketi satın almak gerekiyor. Ayrıca beIN Sports kanallarını dijital platformlardan da canlı izleyebilirsiniz. beIN Connect ve Digiplay üyelikleri alarak Süper Lig maçlarını canlı ve şifresiz izleyebilirsiniz.

beIN SPORTS CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLA

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER