Transfer Haberleri: Ozan Kabak'a transferde sürpriz talip

Stuttgart formaıs giyen milli futbolcumuz Ozan Kabak ile ilgili yeni bir transfer iddiası ortaya atıldı.

FutbolArena Dış Haberler - Galatasaray'ın geçtiğimiz ocak ayında Stuttgart'a sattığı Ozan Kabak ile ilgili transfer iddiası ortaya atıldı. Genç futbolcuyla Bayern Münih dışında İngiltere'den West Ham United'ın da talip olduğu belirtildi. İngiliz ekibinin, Ozan Kabak'ı transfer etmek için gereken 15 milyon euroluk serbest kalma bedelini ödemeye hazır olduğu öne sürüldü.

Galatasaray Transfer Haberleri: Ozan Kabak hangi takıma transfer olacak?


Galatasaray'ın 11 milyon euro karşılığında Stuttgart'a sattığı Ozan Kabak için Avrupa'nın önemli kulüpleri sıraya girmiş durumda. Sözleşmesinde 15 milyon euro karşılığında serbest kalma maddesi bulunan genç futbolcunun transferi için Bayern Münih'in en ciddi aday olduğu belirtildi.



WEST HAM UNITED TALİP OLDU

The Guardian'da yer alan habere göre Premier Lig ekiplerinden West Ham'ın da Ozan Kabak'ı transfer etmek için girişimlere başladığı kaydedildi. İngiliz kulübünün, genç futbolcu için 15 milyon euro ödemeye hazır olduğunu ve ilerleyen yıllarda Ozan Kabak'ı daha yüksek bedellere satmayı planladığı ifade edildi.

Stuttgart ile 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunan Ozan Kabak, geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında Bundesliga'da 15 maçta oynadı ve 3 gol attı.

Son dakika Transfer Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Stuttgart Son Dakika Haberleri