Mario Gomez, Stuttgart’a imza attı! 'Amacım Dünya Kupası'

Beşiktaş'ın eski golcüsü Mario Gomez, Wolfsburg'dan ayrılarak bir diğer Almanya Bundesliga ekibi Stuttgart'a transfer oldu.

FutbolArena - Beşiktaş'ta forma giydiği 2015-16 sezonunu gol kralı olarak tamamlayan Mario Gomez'in yeni adresi Stuttgart oldu. Başarısız sezonlar geçirdiği Wolfsburg'dan ayrılan Alman golcü, Stuttgart ile 2,5 yıllık sözleşme imzaladı.

Mario Gomez hangi takıma transfer oldu?


Beşiktaş'a geri dönüşü konuşulan Mario Gomez, Almanya Bundesliga'dan ayrılmamaya karar verdi. 3 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Stuttgart ile el sıkışan yıldız futbolcu, basın toplantısında hedefinin 2018 Dünya Kupası olduğunu ifade etti.

"EVİME DÖNDÜĞÜM İÇİN MUTLUYUM"

Mario Gomez açıklamasında "Benim için her şeyin başladığı yere döndüm. Evime döndüğüm için mutluyum. Son günlerde ne kadar Stuttgart'a geri dönmek istediğimi hissettim. Beni yetiştiren kulübe geri döndüm. Tabi ki beklentilerin çok yüksek olduğunun farkındayım. Amacım Dünya Kupası'na katılmak" diye konuştu.

Mario Gomez, Wolfsburg ve Stuttgart'ta kaç gol attı?


Mario Gomez, Wolfsburg formasıyla iki sezonda 52 maça çıktı ve 19 gol attı. Tecrübeli hücum oyuncusunun bu sezon 11 Bundesliga maçında sadece 1 gol attı.

Stuttgart kulübü resmi twitter hesabında yaptığı açıklamada Mario Gomez'i 2020 yılına kadar transfer ettiğini duyurdu. Mario Gomez, Stuttgart'ta daha önce 142 maçta forma giymiş 76 gol atmıştı.

Siyah Beyazlı takımla ilgili tüm gelişmelere Beşiktaş Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

SON 24 SAATTE NELER YAŞANDI?

Futbolarena anasayfasından devam...

Stuttgart Son Dakika Haberleri