Stoke City'nin Robin van Persie teklifi

Robin van Persie ile ilgilenen Stoke City'nin Fenerbahçe'ye yaptığı teklifler haberimizde.

FutbolArena Özel - Premier League ekiplerinden Stoke City'nin Van Persie için yaptığı girişim sonuçsuz kaldı. Son olarak kiralama formülünü öneren İngiliz ekibinin bu teklifi sarı lacivertli yönetim tarafından kabul edildi. Ancak mali konulanda anlaşma sağlanamadı.

Stoke City'nin Robin van Persie teklifi


İngiliz ekibi futbolcunun maaşının yanısıra 3,5 Milyon Euro kiralama bedeli önerdi. Fenerbahçe yönetimi ise bu bedelin net olması ve vergilerin de İngiliz ekibi tarafından ödenmesi durumunda transfer onay verecekti. Ancak İngilizler bu öneriyi kabul etmedi. Ayrıca Fenerbahçe yönetiminin devre arası futbolcuya "İyi bir teklif gelmesi durumunda satılır" önerisini de kabul etmedi.

Robin van Persie Fenerbahçe'den ayrılacak mı?


Futbolcunun birçok talibi olsa da maliyeti sebebiyle transferi gerçekleşmiyor. Stoke City dışında Sporting Lizbon da futbolcuya talip durumda. Ancak şu an için en güçlü aday mali olarak bu transferi karşılayabilecek olan PSG. Fransız kulübünün Sportif Direktörlüğü'ne getirilen Patrick Kluivert futbolcuyla bizzat görüştü ve bu transfer için yoğun çaba sarfediyor.

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri