Stefan Kuntz'tan Ferdi Kadıoğlu sorusuna yanıt

A Milli Takım teknik direktörü Stefan Kuntz, Cebelitarık maçı öncesi basın toplantısı düzenledi.

FutbolArena - A Milli Takım, 2022 Dünya Kupası Elemeleri grup maçında Cebelitarık'ı ağırlayacak. A Milli Takım teknik direktörü Stefan Kuntz, Cebelitarık maçı öncesi basın toplantısında açıklamalarda bulunuyor.

KEREM AKTÜRKOĞLU'NUN AÇIKLAMALARI

"Öncelikli hedefimiz erken gol bulmak. Cebelitarık'ı küçük görmememiz gerekiyor. Erken gol bulduktan sonra skoru artırmayı hedefleyeceğiz. Hocamız bize çok yakın ve sıcak davranıyor. Hocamız bütün oyuncularla tek tek ilgileniyor. Bize sürekli espriler yapıyor. Güzel bir ortamımız var. Alt ligden gelerek zoru başardım ama benden daha iyisini başaracak olanlar vardır. Pes etmemek gerekiyor. Hayatın karşınıza neler çıkaracağını bilemiyorsunuz. Bir şans, bütün kapıları açabiliyor. Ben zorlu bir yerden Galatasaray'a geldim. Şu anda Milli Takım'dayım. Bu şansı bana verdiği için Fatih Hocama teşekkür ediyorum."

STEFAN KUNTZ'UN AÇIKLAMALARI

"Futbolcularımızın kulüp çiplerini çıkarıp, Milli Takım çiplerini takmaları gerekiyor. Bu konuda kendileriyle konuştuk. Ekibimde benim yapamadıklarımı yapan insanlar var. Ben böyle insanları ekibime dahil etmek istedim. Çünkü bunu yapınca daha donanımlı bir ekibe sahip olabiliyorsunuz."

"TÜRK FUTBOLCULARI MOTİVE ETMEYE GEREK YOK"

"Şu anda bu takımı motive etmeye geerek yok. Türk futbolcular zaten ülkeleri için oynamayı çok seviyorlar. Motivasyonu artırmak için benim bir şey yapmam gerekmiyor. Biz duygusallıkla, disiplini dengede tutmak için çalışıyoruz."

"FERDİ KADIOĞLU'NA SAYGI DUYMALIYIZ"

"Ferdi Kadıoğlu'nu takımda görmek istediğimizi gösterdik. Kararını vermek için zamana ihtiyacı varsa ona saygı göstermek zorundayız."

Son dakika Milli Takım Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER