Spor Toto 2 ve 3. Lig play-off maç sonuçları, canlı skorlar

Spor Toto 2. ve 3. Lig play-off ilk maçları oynandı. Spor Toto 2. Lig play-off maç sonuçları, Spor Toto 3. Lig play-off maçları kaç kaç bitti? ve Spor Toto 2, 3. Lig maç tarihleri, play-off rövanş maçları ne zaman oynanacak sorularının cevapları haberimizde. 

FutbolArena - Spor Toto 2. Lig Beyaz ve Kırmızı Grup'ta normal sezon tamamlandı. Şampiyon olan ve küme düşen takımlar belli olurken, TFF 1. Lig'e yükselme maçlarında ise heyecan başladı.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı ve Beyaz Grup'ta play-off maçları 4 Mayıs Perşembe günü itibariyle başladı. Bunun yanı sıra yine Spor Toto 3. Lig'de de play-off maçları aynı gün oynandı. Spor Toto 2. Lig ve 3. Lig'de play-off maç sonuçları, canlı skorlar ve maç tarihlerine dair detaylar.

Spor Toto 2. Lig play-off maçları kaç kaç bitti? (4 Mayıs Perşembe 2017)


Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta 4 Mayıs Perşembe günü play-off heyecanı yaşanırken, ilk maçlar oynandı. Normal sezonda baraj maçı oynamaya hak kazanan takımların ilk karşılaşmaları sona erdi. Beyaz Grup'ta oynanan play-off maçlarında Sivas Belediyespor - Amedspor ve Kocaeli Birlikspor ile Erzurumspor karşı karşıya geldiler. Erzurumspor deplasmanda Kocaeli Birlikspor'u 2-1 mağlup ederken, Sivas Belediyespor ile Amedspor arasında oynanan maç 1-1 berabere bitti.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup play-off maçlarında ise Hatayaspor sahasında Kastamonuspor'u ağırlarken, Menemen Belediyespor ile şampiyonluğu Ankaragücü'ne kaptıran Gümüşhanespor karşı karşıya geldi. İlk maçlarda deplasman ekipleri kazançlı çıktı. Kastamonuspor 1-0, Gümüşhanespor ise deplasmanda 2-1 kazanarak rövanş öncesi avantaj elde ettiler.


Spor Toto 3. Lig Play-off maçları kaç kaç bitti? (4 Mayıs Perşembe)


2. Lig'e yükselme maçları 4 Mayıs Perşembe günü oynandı. Play-off ilk maçlarında oldukça çarpıcı sonuçlar alınırken, devam eden müsabakaların skorlarını da yine FutbolArena'dan takip edebilirsiniz. Spor Toto 3. Lig'de 4 Mayıs Perşembe günü oynanan play-off ilk maçlarında alınan toplu sonuçlar şu şekilde:

Bayrampaşa 0-1 Sakaryaspor
Çorum Belediye 2-0 Altay
Yeni Diyarbakır0-1 Darıca GB
Kocaelispor 0-0 Ankara Demirspor (DEVAM EDİYOR)

Spor Toto 2. ve 3. Lig maç tarihleri ve play-off rövanş maçları ne zaman?


Spor Toto 2. Lig ve 3. Lig'de yükselme bir üst lige terfi etme heyecanı başladı. Play-off ilk maçları 4 Mayıs Perşembe günü oynandı. TFF'nin daha önceden açıkladığı tarihe göre Spor Toto 2. Lig ve 3. Lig'de play-off rövanş maçları 8 Mayıs Pazartesi günü oynanacak.

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER