Spor Smart canlı izle (Osasuna - Atletico Madrid şifresiz yayın)

İspanya La Liga'da günün maçlarını canlı izlemek isteyenler için haberimizi hazırladık. Eibar - Athletic Bilbao canlı izle, Valladolid - Celta Vigo canlı yayın, Osasuna - Atletico Madrid şifresiz izle gibi aramaların sonucu burada.

İspanya La Liga ara vermeden maçlara devam ediyor. Günün maçında Atletico Madrid deplasmanda Osasuna'ya konuk olacak. La Liga'de 17 Haziran 2020 Çarşamba günü 3 maç oynanacak. İspanya La Liga maçları Spor Smart kanalından ekranlara gelecek. Eibar - Athletic Bilbao canlı, Valladolid - Celta Vigo canlı izle, Osasuna - Atletico Madrid şifresiz izle, Osasuna - Atletico Madrid Spor Smart izle gibi sorgular için haberimizi hazırladık.

Osasuna - Atletico Madrid maçı saat kaçta, hangi kanalda?


Atletico Madrid pandemi arasından sonraki ilk maçında Athletic Bilbao ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı. Osasuna ise Real Sociedad karşısından aynı skorla ayrıldı. Osasuna - Atletico Madrid maçı saat 23.00'da Spor Smart kanalından canlı ve şifresiz yayınlanacak.

İspanya La Liga'da 20.30 seansında 2 maç oynanacak. Eibar sahasında Athletic Bilbao'yu konuk ederken, Celta Vigo deplasmanda Valladolid ile karşılaşacak. Eibar - Athletic Bilbao maçı Spor Smart 2 kanalından şifreli yayınlanacak. Valladolid - Celta Vigo karşılaşmasi ise Spor Smart ekranlarından canlı yayınlanacak.

Spor Smart nasıl izlenir?


İspanya futbol ligi La Liga, 3 yıl boyunca sadece Spor Smart'tan yayınlanacak. CEV voleybol şampiyonlar ligi ve temsilcilerimiz Eczacıbaşı Vitra, Fenerbahçe Opet, Vakıfbank, Halkbank ve nefes kesen mücadeleleri, Dünyanın en değerli futbol liglerinden İngiltere Premier Lig, Avrupanın tartışmasız en iyi basketbol ligi İspanya basketbol ligi, Almanya kupası 2019-2020 sezonundan itibaren 3 sezon, Galatasaray ve Beşiktaş'ın sezon öncesi hazırlık maçları D Smart'tan ekranlara gelecek.

D-Smart'ın HD kalitesiyle sunduğu ayda 19 TL'den başlayan zengin içerikli TV paketlerine abone olmak D-Smart internet adresini ziyaret edebilir, 0850 266 00 00 numaralı müşteri hizmetlerini arayabilir, D Smart GO'ya üye olabilir veya size en yakın D-Smart bayisine uğrayabilirsiniz.

SPOR SMART CANLI İZLE

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER