Soruşturma açılan Ahmet Maranki kimdir? (Ahmet Maranki ne iş yapıyor?)

Ahmet Maranki kimdir? Ahmet Maranki ne iş yapar? Katıldığı bir televizyon programında yaptığı 'Sokağa çıkarız artık' açıklaması ile tepki toplayan Ahmet Maranki'nin ne iş yaptığı merak ediliyor.  'basın yoluyla halkı kin ve düşmanlığıa tahrik' suçlaması ile soruşturma açılan Ahmet Maranki hakkında tüm gelişmeler haberimizde.

FutbolArena - Katıldığı bir televizyon programında sözleri nedeni ile büyük bir tepkiye neden olan Ahmet Maranki hakkında soruşturma açıldı. Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı, Ahmet Maranki hakkında soruşturma açtı. Soruşturma açılan Ahmet Maranki kimdir? Ahmet Maranki ne iş yapar? Ahmet Maranki hapis cezası mı yiyecek? Tüm bu sorularınızın cevapları haberimizde.


Ahmet Maranki hakkında soruşturma açıldı


Geçtiğimiz gün katıldığı bir televizyon programında sarf ettiği sözler nedeni ile büyük tepki toplayan Ahmet Maranki hakkında soruşturma açıldı. 1956 yılında Kastamonu'nun İnebolü'da bir köyde doğan Ahmet Maranki 3 kardeşdir. Ahmet Maranki, 1981 yılında İstanbul Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği'ni bitirdi. Ahmet Maranki sık sık katıldığı canlı yayınlarda bitkiler ile şifa bulmaya çalışan insanlara tanıtım yapması ile ün kazanmıştı.


Ahmet Maranki ne dedi? Ahmet Maranki'nin o şok sözleri


Ahmet Maranki, katıldığı televizyon programında ''Gidecek bir yerimiz yok. ben onun için umudum Kaf Dağı'nın arkası 25 haziran'da. Olmadı zaten o zaman artık Belgrad Ormanı'nda ağacın dibine talim şeyimizi gömdük. Çıkacağız sokağa artık'' sözleri ile büyük bir tepkiye neden oldu ve hakkında soruşturma başlatıldı.

Açıklamada, Ahmet Maranki hakkında, Türk Ceza Kanunu'nun 216/1 218/1 uyarınca 'basın yoluyla halkı kin ve düşmanlığıa tahrik' suçundan soruşturma açıldığı belirtildi. Ahmet Maranki'nin şüpheli sıfatı ile ifadele çağırıldığı açıklandı.

AHMET MARANKİ'NİN SORUŞTURMA AÇILMASINA SEBEP OLAN O SÖZLERİNİ İZLE

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER