Son Dakika Trabzonspor Transfer Haberleri (27 Ocak 2017 Cuma)

27 Ocak 2017 Cuma günü basında Trabzonspor ile ilgili yapılan transfer haberlerini derledik. Trabzonspor ile ilgili 27 Ocak 2017 Cuma günü yaşanan tüm gelişmeler haberimizde.

FutbolArena - Trabzonspor ile ilgili 27 Ocak 2017 Cuma günü basında yapılan transfer haberlerini bir araya getirdik. İşte o haberler:

Trabzonspor ve Tolgay Arslan'ın transfer pazarlığı


Spor Toto Süper Lig'in ara transfer dönemini hareketli geçiren Trabzonspor, Tolgay Arslan için atağa kalktı.

Trabzonspor'da Başkan Muharrem Usta'nın TRT Spor'da orta saha ve 10 numara bölgesine transferi için görüştüğümüz oyuncular var açıklamasının üzerine yurt içinde oynayan futbolcunun Tolgay Arslan olduğu ortaya çıktı.

"TOLGAY 3 MİLYON EURO İSTEDİ"

FutbolArena'nın edindiği bilgilere göre Tolgay Arslan, Trabzonspor ile transfer görüşmelerini başladı. Tolgay Arslan, bordo mavili kulüpten yıllık 3 milyon Euro talep ederken, Trabzonspor 2,5 milyon Euro değerinde teklif sundu.

Mehmet Ekici'yi kadro dışı bırakan ve 10 numara pozisyonunda sıkıntı yaşayan Trabzonspor'un Tolgay Arslan'ı transfer etmeye kararlı olduğu ifade ediliyor.

Öte yandan İtalya Serie A ekibi Napoli de Beşiktaş'ın başarılı oyuncusu Tolgay Arslan ile ilgileniyor. Beşiktaş yönetimi ise Avrupa'dan gelecek olan tekliflerde 5 milyon Euro'nun altına sıcak bakmıyor.

Bu sezon Beşiktaş ile 25 resmi maça çıkan Tolgay Arslan 3 asiste imza atarken, gol üretemedi. 26 yaşındaki oyuncu, Talisca'nın sakatlığını atlatmasının ardından yeniden ikinci planda kaldı.

Muharrem Usta Mehmet Ekici'nin Beşiktaş'a transferini açıkladı


Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, TRT Spor'da katıldığı programda merak edilenleri yanıtladı.

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, kadro dışı bırakılan Mehmet Ekici transferiyle ilgili merak edilenleri yanıtladı ve yıldız futbolcu için Beşiktaş'la anlaştıklarını söyledi.

"Ben başkan seçildiğimde Mehmet ciddi sorunları olan bir futbolcuydu. Duygusal bir oyuncumuz. Ben ona baba gibi davrandım ve onun Trabzon'da kalmayacağını gördükten sonra hiç üzerine gittim. Ona sordum. Mehmet ne istiyorsun dedim. Ayrılmak istiyorum dedi. Olabilir! Ben onu kalması için motive etmeye çalıştım."

"MEHMET EKİCİ GÖNLÜM FENERBAHÇE'DE AMA BEŞİKTAŞ DA OLUR DEDİ"

Mehmet Ekici ben ayrılacağım dedi. İstanbul veya Avrupa'ya ama öncelik İstanbul dedi. Mehmet Ekici ben Beşiktaş'a gitmem demedi. Asla! Ancak gönlü ilk önce Fenerbahçe'den yanaydı, bunu gördüm. Mehmet Ekici bana önceliğim Fenerbahçe ama Beşiktaş da olur dedi."

"MEHMET EKİCİ, BABASI VE MENAJERİ ETİK DAVRANMADI"

"Niçin dedim bunu yaptınız? Yanlış anlaşılma oldu dedi menajeri. Hayır! Siz yanlış yaptınız. Olayı anlatayım. Mehmet Ekici bizim oyuncumuz ve Advocaat izin almadan arayıp görüşmek istemiş. Hiç hoşuma gitmedi bu. Sonra beni aradılar. Fenerbahçe ile anlaştık dediler. Bu arada öğreniyorum ki, Almanya'da da Beşiktaşlılar ile görüşmüşler. Bana verdikleri sözü tutmadılar. Çünkü Mehmet Ekici'nin İstanbul'a transferinde ben öncülük edecektim ama benden habersiz davrandılar."

MUHARREM USTA: "MEHMET EKİCİ KONUSUNDA BEŞİKTAŞ'LA ANLAŞTIM"

"Mehmet Ekici konusunda Beşiktaş'la kulüp olarak anlaştık. Bunu buradan açıklıyorum. Zaten bu polemiklerden sonra Mehmet'in bana faydalı olma ihtimali yok. Türkiye'nin başka işi yok sürekli Mehmet. Biz kulüpler olarak Beşiktaş'la, Trabzonspor'un menfaatine fayda sağladığı için anlaştık. Benim Beşiktaş'la yaptığım anlaşma, Fenerbahçe'ye oranla Trabzonspor için daha faydalı. Bu konu kapandı ve ben Fenerbahçe'ye de ilettim. Artık bu iş kapansın."

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Mehmet Ekici transferinde tüm gerçekleri TRT Spor canlı yayında açıkladı ve şunları söyledi: "Mehmet Ekici, Beşiktaş'a giderse orada oynar. Eğer anlaşmazsa kadro dışı kalacak. Eğer Beşiktaş'la anlaşmazsa Trabzonspor 2 milyon euro'yu kaybetmez. Kimsenin merakı olmasın."

Trabzonspor'dan Avni Aker'e mutlu veda


Türkiye Kupası H grubu son maçında Trabzonspor sahasında Atiker Konyaspor'u ağırladı. Hüseyin Avni Aker Stadı'nın son maçında karşı karşıya gelen iki ekibin mücadelesini Trabzonspor 1-0 kazandı.

Bu sonucun ardından puanını 9'a yükselten Trabzonspor buna rağmen kupadan elendi. Konyaspor grubu 11 puanla lider bitirirken Gümüşhanespor da 9 puan ile 2. oldu. Gümüşhanespor, Trabzonspor'a ikili averajda üstün olduğu için bir üst tura adını yazdırdı. Grupta sonuncu Kızılcabölükspor ise 2 puanda kaldı.

Ligin 2. yarısında Trabzonspor'da tek hedef Süper Lig olacak... 2. devreye 2'de 2 ile başlayan Trabzonspor, puanını 24 yaptı ve 10. sıraya yükseldi. 28 puanla 5. sıradaki Antalyaspor ile Trabzonspor arasında sadece 4 puan var ve Trabzonspor ligi ilk 5'te bitirip Avrupa Kupalarına katılmanın hesaplarını yapacak.

Futbolarena anasayfasından devam...

Trabzonspor Son Dakika Haberleri