Son Dakika Süper Lig Transferleri (9 Eylül 2020)

1 GALATASARAY’DAN NAINGGOLAN HAMLESİ
GALATASARAY’DAN NAINGGOLAN HAMLESİ
Sarı-Kırmızılılar, İnter’in dünyaca ünlü orta sahası Radja Nainggolan’ı kadrosuna katmak için gaza bastı. Geçen sezonlarda da kulübün gündemine gelen 32 yaşındaki oyuncu için yönetim, İtalyan kulübünün kapısını satın alma opsiyonlu kiralama formülüyle çaldı, pazarlıklar hızlandı. (FANATİK)
2 VEDAT İÇİN SON 48 SAAT
VEDAT İÇİN SON 48 SAAT
Sarı-Lacivertiler’de önümüzdeki iki gün hareketli saatler yaşanacak. Bugün Muriç’in Roma’ya gidip Lazio’ya transferini bitirmesi bekleniyor. Ayrıca limit konusunda çok kritik olan Bankalar Birliği anlaşması da 48 saat içinde açıklanabilir.

Fenerbahçe için bu yaz son derece hareketli geçti. Sarı-Lacivertliler transferde şov yaptı, 6 Ağustos’ta ise dört yıldızı birden açıkladı. Kanarya, son günleri biraz durgun geçirdi ancak bu değişmek üzere. Önümüzdeki 48 saat yine çok hareketli geçecek. Fenerbahçe için iki çok önemli gelişme yaşanacak. İlki, Lazio ile her konuda anlaşman Vedat Muriç’in bugün İtalya’ya gidecek olması. Yıldız futbolcu, 18+2 milyon Euro karşılığında İtalyan devine imzayı atacak. Fenerbahçe, kalan transferler için çok ihtiyaç duyduğu maddi kaynağa kavuşacak. (FANATİK)
3 BEŞİKTAŞ’TA TRANSFER GELİŞMESİ
BEŞİKTAŞ’TA TRANSFER GELİŞMESİ
Beşiktaş’ı yakından takip eden Gökmen Özcan, transferde yaşanan son gelişmeleri Fanatik TV’ye değerlendirdi. İşte Gökmen Özcan’ın açıklamaları...

Son çare kadro dışı tercih!

’Kulüp hem forvet hattına hem orta saha hattına yabancı takviyeler yapacak.Bu konuda çalışmalar yürütülüyor. Bu yüzden 2 futbolcuyla yolların ayrılması lazımdı. Yapılan temaslardan sonuç alınamıyordu. Kulüp son çare olarak planlamasını kadro dışı tercihinden yana kullandı. Mirin ve Douglas kadro dışı bırakıldı. ’

Gökhan Töre transferi tamam.

’’Ben Beşiktaş’ta sağ koridoru Türk koridoru olarak adlandırıyorum. Gökhan Töre transferi tamam gibi. Sadece tarafların görüşmesi ve resmileştirilmesi bekleniyor.’’

Nazım Sangare ve Josef de Souza...

’’Sağ bek hattında Nazım Sangare için yoğun bir çaba var. Antalyaspor’la görüşmeler devam ediyor. Beşiktaş’ın satın alma opsiyonlu kiralama önerisi var. Nazım’ın sağ bek için 1 numaralı aday olduğunu söyleyelim. Orta saha için de Josef de Souza ismi 1 numaralı aday.’’

Yönetim bu bölgeye para harcayacak!

’’Forvet transferi için de yoğun bir çalışma var. Kalinic ve Mandzukic isimleri gündemde. Kulüp bu bölgeye büyük para harcamayı planlıyor.’’
4 JOSEF DE SOUZA BEŞİKTAŞ’TA
JOSEF DE SOUZA BEŞİKTAŞ’TA
Beşiktaş’ın orta saha bölgesi için düşündüğü isimlerden eski Fenerbahçeli Josef de Souza ile anlaştığı öğrenildi. Son olarak Suudi Arabistan’da forma giyen 31 yaşındaki Brezilyalı oyuncu ile siyah-beyazlılar 1+1 yıllık anlaşmaya vardı. Sergen Yalçın da son yaptığı basın toplantısında oyuncunun transferine sıcak baktığını ifade etmişti. (ORTA ÇİZGİ)
5 FENERBAHÇE’YE ALMAN RAKİP
FENERBAHÇE’YE ALMAN RAKİP
Fenerbahçe’nin kadrosuna katmak istediği Dimitrios Limnios için Bundesliga ekibi Köln teklif yaptı.

Yunan SporTime’ın haberine göre; Limnios için menajeri Feli Ramadani, Köln’den teklif getirdi. Yunanistan’da da bağlantıları olan menajer Feli Ramadani’nin Köln adına getirdiği teklif sonrası PAOK ile pazarlıklar yapıldığı bilgisi de verildi. PAOK’un Fenerbahçe’den istediği 3.3 milyon euro bonservis bedelini Köln’den de talep ettiği vurgulandı. Hürriyet’in haberine göre 22 yaşındaki Yunan milli sağ açık, PAOK formasıyla çıktığı 112 maçta 10 gol atıp 14 asist yaptı.
6 BELHANDA’YA KULÜP ARANIYOR
BELHANDA’YA KULÜP ARANIYOR
Badou Ndiaye ve Garry Rodrigues’in satışını gerçekleştiren menajer William D’Avila, Onyekuru’dan sonra bir başka Nijeryalı oyuncusu Etebo’yu da G.Saray’a getirdi.

Sarı-kırmızılı yönetim, Etebo transferini bitiren D’Avila’dan menajerliğini yaptığı Belhanda’ya da kulüp bulmasını istedi. Faslı oyuncunun önceliği, kariyerine Avrupa’nın üst düzey liglerde devam etmek. Suudi Arabistan ekiplerinden Al-Nasr ihtimaline soğuk bakan 30 yaşındaki orta sahaya, William D’Avila Avrupa’da kulüp arıyor. Galatasaray, hem Belhanda’dan bonservis kazanmak hem de 3.3 milyon Euro maaşından kurtulmak istiyor. (SABAH)
7 FENERBAHÇE İÇİN BATSHUAYI İDDİASI
FENERBAHÇE İÇİN BATSHUAYI İDDİASI
Lazio’ya satılan Vedat Muriqi’nin yerini çok önemli bir golcüyle kapatmayı planlayan Fenerbahçe, Belçikalı yıldız Michy Batshuayi için düğmeye bastı. Sarı-lacivertlilerin, İngiliz ekibi Chelsea ile pazarlık masasına oturduğu ifade edildi. (TAKVİM)
8 GALATASARAY’DA DIAGNE GELİŞMESİ
GALATASARAY’DA DIAGNE GELİŞMESİ
Hazırlık döneminin Galatasaray adına flaş ismi olan Mbaye Diagne konusunda flaş gelişmeler yaşanıyor. Takvim’de yer alan habere göre Katar’dan iki kulübün önceki gün Senegalli forvet için Sarı-kırmızılılara 5 milyon Euro’luk teklif sunduğu ortaya çıktı. Ancak sarı-kırmızılıların bu rakamı çok az bulduğu ve olumsuz yanıt verdiği belirlendi. Yönetim Katar’dan şimdi daha yüksek teklifler bekliyor.
9 LJAJIC İÇİN TRANSFER TEKLİFİ
LJAJIC İÇİN TRANSFER TEKLİFİ
Genoa, Adem Ljajic’e talip oldu.

Genoa teknik direktörü Rolando Maran’ın 4-3-1-2 olan oyun sisteminde önemli bir yere sahip olabileceği belirtilen haberde, tecrübeli teknik adamın, Ljajic’i 2. forvet olarak değerlendireceği kaydedildi.

BONSERVİSİ NE KADAR?
Öte yandan Adem Ljajic için Beşiktaş’ın 4.5 milyon euro talep edeceği ve transferin bu ücrete sonlanabileceği aktarıldı. (FOTOMAÇ)

Futbolarena anasayfasından devam...