Son Dakika Süper Lig Haberleri (22 Şubat 2021)

1 GALATASARAY’DA MUSLERA GELİŞMESİ
GALATASARAY’DA MUSLERA GELİŞMESİ
Galatasaray kalesini yeniden teslim alan ve muhteşem bir dönüş yapan Fernando Muslera için taraflar önümüzdeki günlerde masaya oturacak. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Uruguaylı file bekçisiyle devam etmek isteyen sarı-kırmızılılar, iç transferde ilk görüşmesini Muslera ile gerçekleştirecek.

Oynadığı son 7 karşılaşmada sadece üç gol yiyen, kaleyi bulan 30 şutun 27’sini kurtararak yüzde 90’lık bir başarı yakalayan Muslera’dan çok memnun olan sarı-kırmızılılar, kaptanlarıyla devam etmek istiyor. Yeni kontrat için düğmeye basan sarı-kırmızılılar başarılı eldivenin menajeri Daniel Fonseca’yı İstanbul’a davet etti. Sezon bitmeden sözleşmeyi yenilemeyi amaçlayan Galatasaray Yönetimi’nin bir yılı opsiyonlu olmak üzere üç yıllık bir teklifte bulunacağı öğrenildi. Muslera’nın, yeni sözleşme ile beraber yıllık ücretinin, 3 milyon 575 bin eurodan 2.5 milyon euroya çekilmesinin planlandığı belirtildi. (Skorer)
2 BEŞİKTAŞ’IN CENK TOSUN PLANI
BEŞİKTAŞ’IN CENK TOSUN PLANI
Sabah’ın haberine göre; 29 yaşındaki milli futbolcuyu 3 yıl önce Everton’a rekor bedellere gönderen Beşiktaş, 25 milyon Euro’ya yakın parayı kasasına koymuştu. Avrupa Şampiyonası öncesi yeniden form tutmak ve yükselişe geçmek için Beşiktaş’a dönen Cenk ile gelecek yıl da devam etmenin planları yapılıyor.

ÇEBİ’DEN UZUN VADELİ PLAN

Everton ile Haziran 2022’de sözleşmesi bitecek Cenk Tosun için kaynağı Cyle Larin yaratacak. Bu sezon resmi maçlarda 15 gole ulaşan ve Avrupa’dan talipleri artan 25 yaşındaki futbolcunun sezon sonunda 12-15 milyon Euro arası bir bedelle transferi planlanıyor.

Larin’in ayrılığının gerçekleşmesi halinde gelen rakamın bir kısmı Cenk’in bonservisini almak için kullanılacak. Çebi’nin birlikte uzun vadeli planlar yapmak istediği Tosun Paşa’nın Everton ile sözleşmesinin bitimine 1 yıl kalacak olması sebebiyle transferin çözülebileceği düşünülüyor. Milli yıldızın da takımda kalmaya ve yoluna Beşiktaş ile devam etmeye gönüllü olduğu kaydedildi.
3 SERHAT AKIN’DAN EROL BULUT YORUMU
SERHAT AKIN’DAN EROL BULUT YORUMU
Süper Lig’in 26. haftasında sahasında Göztepe’yi ağırlayan Fenerbahçe, rakibine 1-0 yenildi. Göztepe’ye galibiyeti getiren golü 9. dakikada Halil Akbunar attı. Fenerbahçe bu sezon iç sahada 5’i yenilgi olmak üzere 6. puan kaybını yaşamış oldu. Göztepe ayrıca, Süper Lig’de Nisan 2000’den bu yana ilk kez Fenerbahçe’yi deplasmanda mağlup etti.

Fenerbahçe’nin eski golcüsü Serhat Akın’dan Sarı-Lacivertli takımın teknik direktörü Erol Bulut’a eleştiri geldi. Bulut’un Göztepe maçında yaptığı oyuncu değişikliklerini anlamsız bulduğunu belirten Akın, takım içinde ciddi sorunların olduğunu iddia etti. Fenerbahçe’nin Göztepe’ye mağlup olmasını ağır sözlerle eleştiren Akın, Erol Bulut’un yerine getirilmesi gereken ismi de açıkladı.

İşte Serhat Akın’ın açıklamaları...
’Galatasaray maçından sonra ’belki yarın geç olabilir’ dedim! ’Biz inanıyoruz hocamıza’ dendi. Ben yine diyorum; yarın çok geç, bugün Daum. Bence gördüğüm en anlamsız oyuncu değişiklikleri ya da ben anlamıyorum futboldan. Bir de her çıkan oyuncu trip atıyor, bir şeyler söylüyor, bence içeride çok ciddi sorunlar var.’ (İNTERNET HABER)

Futbolarena anasayfasından devam...